BEYAZ MELEKLER'DEN MÜZİK ZİYAFETİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi, AKBEM ve ASMEK kurslarını tanıtmak için Shemall Alışveriş Merkezi’nde müzik ve eğlence dolu bir etkinlik düzenledi. Marakaslar eşliğinde şarkı söyleyen Beyaz Melekler, Antalyalılara alışveriş arası müzik ziyafeti yaşattı.

BEYAZ MELEKLER'DEN MÜZİK ZİYAFETİ

 Antalya Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Kültür Bilgi Eğitim Merkezleri’ni (AKBEM) ve Antalya Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları’nı (ASMEK) tanıtmak için Shemall Alışveriş Merkezi’nde farklı bir etkinliğe imza attı. AKBEM’li ve ASMEK’li kursiyerler bir yıl boyunca kurslarda öğrendiği hünerleri, alışveriş merkezinde sergiledi. 

banner111
MÜZİK DOLU ALIŞVERİŞ

Kendilerine ‘Beyaz Melekler’ adını veren yaşları 8 ila 14 arasında değişen 17 AKBEM müzik bölümü öğrencisi, marakaslar eşliğinde ‘Ali Babanın Çiftliği ve Mavi Gezegen’i seslendirdi. ‘Hayat Bayram Olsa’ şarkısını kemanla seslendiren ikili ise dinleyiciler tarafından büyük alkış ve takdir aldı. Alışverişe kısa bir mola veren Antalyalılar, müziğin sesine kulak verdi. 

ASMEK KURSLARI TANITILIYOR

ASMEK’li kursiyerler de AVM’de açtığı stantta her gün farklı bir kursu tanıtıyor. Kursiyerler, gelen vatandaşlara ebru, cam sanatı, boncuk, ahşap boyama, kil ve heykel yapma kursları ilgili atölye çalışmaları gerçekleştiriyor.  Çeşitli materyallerin hünerli ellerde nasıl bir sanat eserine dönüştüğünü ilgiyle izleyen vatandaşlara, kurslar hakkında bilgiler veriliyor.




Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2016, 12:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83