BÜYÜK İKRAMİYE ANTALYA'YA ÇIKTI

Süper Loto'nun daha önce 3 kez devreden ikramiyesi 6 milyon 468 bin 618 TL, Antalya'dan bir talihliye çıktı.

BÜYÜK İKRAMİYE ANTALYA'YA ÇIKTI

 Süper Loto'nun büyük ikramiyesi Muratpaşa ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan bir büfeden yatırılan kupona çıktı. Süper Loto'da altı bilen talihli, 6 milyon 468 bin 618 TL ikramiyenin sahibi oldu. 

banner111
14 yıldır Süper Loto bayiliği yaptığını ifade eden büfe sahibi Mevlüt Pancar, Süper Loto hariç bugüne kadar Milli Piyango'nun bütün ikramiyelerinden verdiğini söyledi. Dün akşam çekilen Süper Loto'da büyük ikramiyenin büfesinden yatırılan bir kupona çıktığını belirten Poyraz, "Çıkan arkadaşımıza hayırlı olsun" dedi.
Bugüne kadar büfede oynanan kuponlara en yüksek 17 milyon TL çıktığını aktaran Poyraz, "Bu 17 milyon TL iki kişiye çıkmıştı. Şans eseri yine aynı kupona çıkmıştı. Bugüne kadar 10 numaradan 2 tane, şans topundan 2 tane, Sayısal Loto'dan iki tane ve Süper Loto'dan da bir tane olmak üzere hepsinden büyük ikramiyeler verdi. 6 milyon ikramiyenin kime çıktığını tanımıyorum. Kendisi şuana kadar iletişime geçmedi. Bugüne kadar bütün ikramiyelerden dağıttım, hiçbir arkadaş bizi görmedi. Çıkan arkadaşlarımızdan bir beklentimiz yok" ifadelerini kaydetti.
Büfe sahibi Mevlüt Poyraz kendisinin ise oynadığı kuponlara bugüne kadar en yüksek 5 bin TL tuttuğunu kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2016, 17:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83