Büyükşehir'den asfalt atağı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Dereköy Mahallesi’nde sıcak asfalt, Yakaköy Mahalle yolunda da bakım ve onarım çalışması başlattı

Büyükşehir'den asfalt atağı
Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, 2017 asfalt programına hızlı girdi. Ekipler, Korkuteli İlçesi’ne bağlı Dereköy Mahallesi’nin yolunu sıcak asfalt ile buluşturuyor. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, 1 kilometre uzunluğunda olan mahalle yolunu kısa sürede tamamlayarak, hizmete açmayı planlıyor. Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Korkuteli Koordinatörü Mahmut Bilgiç ve Dereköy Mahalle Muhtarı Ali Topal devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Yakaköy’de asfalt hazırlığı

Öte yandan diğer bir ekip de Korkuteli İlçesi’ne bağlı Yakaköy Mahalle yolunun bakım ve onarım çalışmasına başladı. Toplam 5 kilometre uzunluğunda olan mahalle yolunun bozulan kısımları sökülerek tekrar onarılıyor ve yol şarampolleri temizleniyor. Ekipler, sulama aracı ile sulanıp silindir vasıtası ile sıkıştırılan yolun uzun ömürlü olması sağlıyor. Bakım onarım faaliyetlerinin bitimi ile birlikte filler adı verilen malzeme ile yol tesviye edilecek. Ardından asfalt çalışması yapılacak.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2017, 13:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83