CLK AKDENİZ, OKULLARIN İHTİYAÇLARINI KARŞILIYOR

CLK Akdeniz Perakende A.Ş Kızılarık Mahallesi’nde bulunan Kazım Şanöz İlköğretim Okulu’nun öğretmenler odasını yeniledi.

CLK AKDENİZ, OKULLARIN İHTİYAÇLARINI KARŞILIYOR

 CLK Akdeniz Perakende A.Ş, Muratpaşa’nın Kızılarık Mahallesi’nde bin 600 öğrenciye hizmet veren Kazım Şanöz İlköğretim Okulu’nun öğretmenler odasını yeniledi. Yenilenen odanın açılış kurdelesini CLK Akdeniz Perakende A.Ş Müşteri İlişkileri Direktörü Yunus Aslan, Muratpaşa İlçe Eğitim Şube Müdürleri Hülya Yüzgeç ve Talip Oktay ile Kazım Şanöz İlköğretim Okulu Müdürü Alim Zeybek kesti. Törende, CLK Akdeniz Perakende A.Ş Müşteri İlişkileri Direktörü Yunus Aslan, “Şirketimiz geleceğimizin mirası çocuklara yönelik özellikle eğitim sektöründe destek ve katkılarını sürdürecektir” dedi.

banner111
CLK’NIN HASSASİYETİNE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Kazım Şanöz Ortaokulu Müdürü Alim Zeybek ise CLK Akdeniz Perakende A.Ş ‘ye yapmış oldukları yardımdan dolayı teşekkür etti. Okul Müdürü Zeybek, “CLK Akdeniz Perakende AŞ öğretmen odamızın mobilya ve dolaplarını yenilemiştir. Eğitim -öğretimde yaşanan eksiklerin CLK gibi hayırsever kuruluşlar tarafından hassasiyet gösterilerek giderilmesi bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Ülkemizde CLK gibi hayırsever kuruluşlar oldukça daha da güzel noktalara geleceğimize olan inancım tamdır.”
CLK Akdeniz Perakende A.Ş, 70 öğretmenin kullandığı ve ders harici zamanlarını geçirdiği öğretmenler odasına masa, sandalye ve öğretmenlerin kişisel eşyalarını koyabilecekleri dolap kazandırdı.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2016, 10:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83