DEMRE'DE SAHİLLER TEMİZLENDİ

TÜM SAHİLLER KARIŞ KARIŞ TEMİZLENDİ Hava sıcaklıklarının gittikçe artmasıyla birlikte yerli yabancı tüm vatandaşların akın ettiği plajlar ve sosyal alanlarda temizlik işlerine hız veren ekipler, tüm sahili karış karış gezerek temizledi, peyzajlarda da çevre düzenlemesi gerçekleştirdi. Sahilin ve denizin keyfini yaşayan vatandaşlar, çalışmalardan dolayı Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. “TURİZM İÇİN TEMİZLİK ÖNEMLİ” İlçe sahillerinin temizliğine büyük önem verdiklerini vurgulayan Büyükşehir Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, “Sürdürebilir turizmin temeli ancak çevre ve çevrenin korunmasıyla gerçekleşir. Yaz aylarında oldukça hareketli olan sahillerimizde vatandaşlarımız tatillerini huzurlu bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için temizlik çalışmasına daha çok önem veriyoruz. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak temizlik çalışmalarının yanı sıra turizm bölgelerinde çevre düzenlemesi de gerçekleştiriyoruz” dedi. TÜM SAHİLLER KARIŞ KARIŞ TEMİZLENDİ Hava sıcaklıklarının gittikçe artmasıyla birlikte yerli yabancı tüm vatandaşların akın ettiği plajlar ve sosyal alanlarda temizlik işlerine hız veren ekipler, tüm sahili karış karış gezerek temizledi, peyzajlarda da çevre düzenlemesi gerçekleştirdi. Sahilin ve denizin keyfini yaşayan vatandaşlar, çalışmalardan dolayı Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. “TURİZM İÇİN TEMİZLİK ÖNEMLİ” İlçe sahillerinin temizliğine büyük önem verdiklerini vurgulayan Büyükşehir Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, “Sürdürebilir turizmin temeli ancak çevre ve çevrenin korunmasıyla gerçekleşir. Yaz aylarında oldukça hareketli olan sahillerimizde vatandaşlarımız tatillerini huzurlu bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için temizlik çalışmasına daha çok önem veriyoruz. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak temizlik çalışmalarının yanı sıra turizm bölgelerinde çevre düzenlemesi de gerçekleştiriyoruz” dedi. Turizm sezonunda vatandaşların doldurduğu Demre sahillerinde, Büyükşehir Belediyesi ekipleri temizlik seferberliği başlattı. Demre Hizmet Birimine bağlı temizlik, ilaçlama, park bahçeler ve mezarlık ekipleri, turizm açısından büyük önem taşıyan Çayağzı, Sülüklü ve Taşdibi sahillerini tepeden tırnağa temizledi.

DEMRE'DE SAHİLLER TEMİZLENDİ

 TÜM SAHİLLER KARIŞ KARIŞ TEMİZLENDİ

banner111
Hava sıcaklıklarının gittikçe artmasıyla birlikte yerli yabancı tüm vatandaşların akın ettiği plajlar ve sosyal alanlarda temizlik işlerine hız veren ekipler, tüm sahili karış karış gezerek temizledi, peyzajlarda da çevre düzenlemesi gerçekleştirdi.  Sahilin ve denizin keyfini yaşayan vatandaşlar, çalışmalardan dolayı Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
 
“TURİZM İÇİN TEMİZLİK ÖNEMLİ”

İlçe sahillerinin temizliğine büyük önem verdiklerini vurgulayan Büyükşehir Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, “Sürdürebilir turizmin temeli ancak çevre ve çevrenin korunmasıyla gerçekleşir. Yaz aylarında oldukça hareketli olan sahillerimizde vatandaşlarımız tatillerini huzurlu bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için temizlik çalışmasına daha çok önem veriyoruz. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak temizlik çalışmalarının yanı sıra turizm bölgelerinde çevre düzenlemesi de gerçekleştiriyoruz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2016, 13:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83