'DERE YATAKLARI KAPATILMALI'

Antalya'nın Elmalı İlçesi'nde aniden bastıran sağanak yağış sonrası oluşan sel nedeniyle tarım alanları ve seralar zarar gördü.

'DERE YATAKLARI KAPATILMALI'

 Ak Parti milletvekilleri Atay Uslu, Mustafa Köse ve Hüseyin Samani ile Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin Kışla Mahallesinde zarar gören alanlarda incelemelerde bulundular. 

banner111
SUYUN YOLUNU KAPATINCA İNTİKAMI AĞIR OLUR

Ak Parti Antalya Milletvekili yaptığı açıklamalarda şunları söyledi: "Sağanak yağış, Kışla Mahallesinde sele neden oldu. Sel suları, bölgedeki tarım alanları ve seralarda hasara yol açtı. 
 Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Elmalı Belediyesi ekipleri ile Karayolları, DSİ ekipleri bölgede temizlik çalışmalarına çok hızlı bir şekilde başladılar. Elmalı Belediyesi, İl Afad ekipleri ve İlçe Tarım Müdürlüğü hasar tespit için ekipleri oluşturdular. Tespitler yapılıyor. Bu bölgede sık aralıklarla sel oluşmakta. Seli önlemek için kalıcı tedbir çalışmalarına DSİ müdürlüğümüz ile görüşmeleri yaptık, çalışmalara başlanacak. Ancak biz de şunu farketmeliyiz ki, dere yatakları asla kapatılmamalı. Bu bölgede tarımsal amaçla da olsa kapatılan kadimden kalan dere yataklarının açılması çalışmalarına Vatandaşlarımız da destek olmalıdırlar. Suyun  yolunu kapatınca İntikamı ağır olur. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Hasarlarının telafisi için inşallah gerekli girişimlerde bulunacağız. " 

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2016, 12:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83