Doktor eşi tarafından öldürülen diyetisyen bakın ne yapmak istiyormuş?

Doktor eşi tarafından öldürülen diyetisyen bakın ne yapmak istiyormuş?
Antalya’da doktor eşi tarafından tabancayla vurularak öldürülen diyetisyen Gamze Kaçar Bozkurt’un henüz yavruyken sokakta bulup baktığı 9 yaşındaki üç kedisi ile köpeği sahiplendirildi. Bozkurt’un hayvanlara aşırı düşkün olduğunu belirten arkadaşı Jale Ünsal, “'Çok paramız olsa da barınak gibi bir şey yapıp kurtarsak onları Jale abla’ derdi. Tüm hayvanseverler böyle düşünür, o da öyleydi” dedi.

Geçtiğimiz hafta Kepez ilçesi Fabrikalar Mahallesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Yusuf Onur Kaan Bozkurt (58), eşi Uzman Diyetisyen Gamze Kaçar Bozkurt’u (38) silahla vurarak öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son vermişti. Türkiye’yi yasa boğan olayın ardından Gamze Kaçar Bozkurt’un ardında gözü yaşlı ailesi ve 9 yıl önce İstanbul'da sokakta bulup sahiplendiği 3 kedisi ile köpeği kaldı. Kedi ve köpeklerin sahiplendirilmesi için arkadaşı Jale Ünsal devreye girerek, sosyal medyadan ilanlar paylaştı. Kısa sürede yayılan ilanlar sonrası İstanbul’dan iki aile ve Antalya’dan bir aile kedileri, yine Antalya’dan bir kişi de Bozkurt’un köpeğini sahiplendi.

“Çok paramız olsa da barınak yapıp onları kurtarsak derdi”
Gamze Bozkurt’un arkadaşı Jale Ünsal, 15 senedir Antalya’da hayvan sahiplendirdiğini ve bu sayede kendisiyle çok eski bir tanışma hikayesi olduğunu söyledi. Ünsal, “Hayvanlara acayip şekilde çok düşkündü. 'Çok paramız olsa da barınak gibi bir şey yapıp kurtarsak onları Jale abla' derdi. Tüm hayvanseverler böyle düşünür, o da öyleydi” dedi.

“Birazcık acın hafifler’ diyerek köpeği vermiştim”

Gamze Bozkurt’un bir köpeği ölünce çok üzüldüğünü ve bunun üzerine ona bir köpek verdiğini anlatan Ünsal, “'Birazcık acın hafifler’ diyerek verdim. Onu eski köpeğine benzetti ve sahiplendi. Çok seviyordu. Bir de İstanbul’da sokakta bulduğu 3 yavru kediyi sahiplenmişti. Şu anda 9 yaşındalar. Köpeği hemen arkadaşımıza sahiplendirdik. Kediler için İstanbul ve Antalya’da yuva ilanı açtık. O kadar çok paylaşımlar oldu ki, ünlüler bile paylaştı. 9 yaşında ve cins bir kedi olmayınca inanın sadece iki kişi aradı. Kedilerin durumuna çok üzülen İstanbul Pendik ve Şişli’deki aileler aldı. Diğer kediyi de Antalya’da Gamze’yi tanıyan bir aile alacak. Yarın İstanbul’a gidecek iki kedi, nakilleri ayarlandı. Keşke yavruları da aynı eve sahiplendirseydik ama olmadı” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2021, 23:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83