Doktordan okul yararına resim sergisi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 63 yaşındaki Doktor gelirinin Çardak Köyü’ndeki Şehit Mustafa Uysal İlköğretim Okulu’nun ihtiyaçları için kullanılmak üzere resim sergisi açtı.

Doktordan okul yararına resim sergisi

Manavgat’ta 63 yaşındaki Doktor Yusuf Aydın, geliri Manavgat Çardak Köyü’ndeki Şehit Mustafa Uysal İlköğretim Okulu’nun ihtiyaçları için kullanılmak üzere ‘Bir Mevsim, İki Gün, İki Şehir’ temalı fotoğraf sergisini açtı. Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen serginin açılışına Kaymakam Mustafa Yiğit, Manavgat Belediye Başkan Vekili Erşan Özden, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Şimşek, Aydın Öz ve çok sayıda sanatsever katıldı. Kurdelenin kesilmesinin ardından Aydın, davetlilere tek tek fotoğrafları ve hikayelerini anlattı.

banner111

“Geliri okula bağışlanacak”

5 yıldır Side Fotoğraf Kulübüyle birlikte çalıştığını anlatan Dr. Yusuf Aydın, yurt içinde ve yurt dışında çeşitli fotoğraf gezilerine katıldığını söyledi. İlk defa kişisel sergi açtığını belirten Aydın, “’Bir mevsim, iki gün iki şehir’ adlı sergimde Manavgat ve Bolu’nun Yedigöller bölgesinde ki yaptığım birer günlük çalışmalardan 45 fotoğraf bulunuyor. Bu sergiden elde edilen gelir, Şehit Mustafa Uysal İlköğretim Okulu ve öğrencilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılacak. Sergime ilgi gösteren ve destek olan tüm Manavgat halkına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2018, 13:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83