Düğünde bir ilk yaşandı

Antalya da yaşayan ve hayatını birleştirme kararı alan Figen Şen ile Kaan Köktürk'ün düğününde bir ilk yaşandı. Antalya Kepez ilçesinde ticaret ile uğraşan Baymak Bayisi Kaan Köktürk ile mesleğini Kepez ilçesinde Altınova İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak sürdüren Figen Şen hayatlarını birleştirdi. Genç çiftlere ise ilginç sürpriz damadın ağabeyi Kahraman Köktürk'ten geldi.

Düğünde bir ilk yaşandı

 Düğünde ilginç süprizse Aşk Yeniden, Kaygısızlar gibi dizilerde rol alan karakter oyuncusu tiyatrocu Tevfik İnceoğlu ve ekibinin yeni evli çiftler için sergilediği  küçük skeç oldu. Ünlü tiyatrocu Tevfik İnceoğlu ve ekibi konuklara "Kılıbık" adı verdikleri oyunu sergiledi. Oyun esnasında seyirciler arasına dalan ünlü tiyatrocu Tevfik İnceoğlu konuklara güzel anlar yaşattı. Salonda bulunan konukların oldukça eğlendiği skeç sonrası Tevfik İnceoğlu "yeni evlenen çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz" dedi.

banner111
 Sürprizi hazırlayan Kahraman köktürk ise "Öncelikle sanatçılarımıza bizleri kırmadığı için teşekkür ediyoruz. Tiyatrocular tarafından düğün esnasında bir skeç sergilenmesi ise sanırım antalya da bir ilk oldu" dedi.



Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2016, 10:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83