Ekim ayı sonunda deniz keyfi

Antalya’da Ekim ayının son haftası olmasına rağmen sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar ve tatilciler sahillere akın etti. Sahile gelen vatandaşlar deniz ve güneş keyfi yaptı.

Ekim ayı sonunda deniz keyfi
Antalya’da Ekim ayının son haftası olmasına rağmen hava sıcaklığının 28 derecelerde seyretmesi, yerli ve yabancı turistlerin Konyaaltı Sahiline akın etmesine sebep oldu. Hava sıcaklığının 28 derece, deniz suyu sıcaklığının ise 25 derece ölçüldüğü Antalya’da hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar Konyaaltı Sahili’ne akın etti. Yerli ve yabancı turistlerin doldurduğu plajda tatilciler, denizin ve güneşin keyfini çıkarttı. Bazı vatandaşlar denize girmek yerine sahil bandında bulunan banklara otururken, bazı vatandaşlar ise sahilde güneşlenmeyi tercih etti.

“Antalya’da yaz mevsimi yaşanıyor”

Sıcak havayı denize girerek geçirdiklerini söyleyen Süleyman Tok, “Sıcak havayı denizde geçirmeyi tercih ettim. Başka şehirlerimizde kış yaşanırken, Antalya’da yaz mevsimi yaşanıyor. Her hafta sonu denize gelirim. Burada hala deniz sezonun bitmediğini ve tadının olduğunu söylemek istiyorum. Hiç üşümeden bu mevsimde denize girdim” dedi.

“Aralık ve Ocak ayında denize giriyorum”

Antalya’da Aralık ayına kadar denize girdiklerini dile getiren Fidan Tunç, “Antalya’da deniz mevsimi devam ediyor. Bu aylarda deniz yaz aylarından daha güzel, daha sıcak oluyor. Denizi Antalya’da her şekilde kullanıyoruz. Bazı illerde kar yağarken burada denize girilebiliyor. Aralık ve Ocak aylarında bile denize girebiliyorum Antalya’da. Antalya en sevdiğim şehirlerden bir tanesi” diye konuştu.
İsviçre’den Antalya’ya geldiğini söyleyen Sırma Demirbilek, “Antalya’da çok güzel bir hava var. sabah saat 09.00’da geldim denize girdim. 3 saat yüzdüm ama su banyo suyu gibi çok güzel. İsviçre’den havalar çok soğuk oluyor. Buranın iklimi çok güzel, o yüzden Antalya’yı tercih ediyorum. Geçen sene de gelmiştim ama bu kadar yoğun değildi. Bu sene daha fazla kalabalık var Antalya’da. Suyun sıcaklığı da çok güzel” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2017, 15:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83