'En güzel balkon, bahçe ve hobi bahçesi' yarışması başlıyor

Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere bu yıl üçüncüsünü düzenlediği “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması”na başvurular 26 Mart’ta başlıyor. Toplam 42 bin lira ödül dağıtılacak yarışmaya bu yıl Hobi Bahçesi kategorisi de eklendi.

'En güzel balkon, bahçe ve hobi bahçesi' yarışması başlıyor

Antalya’da en güzel bahçe ve balkon heyecanı başlıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin, Antalya da yeşil dokuyu çoğaltmak, görsel kalitesi yüksek kentsel mekânlar oluşturmak, çevreyi güzelleştirmek, sürdürülebilir, yeşille bütünleşmiş yaşam alanları oluşturmak amacıyla gerçekleştirdiği En Güzel Bahçe Balkon ve Hobi Bahçesi Yarışması’na başvuru tarihleri belli oldu. Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı ve Aksu ilçelerini kapsayan, en güzel balkon, konut bahçesi, apartman bahçesi, site bahçesi, iş yeri bahçesi ve hobi bahçesi kategorilerinden oluşan yarışmanın başvuruları 26 Mart- 27 Nisan tarihleri arasında Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’ne elden yapılacak. 

banner111

Toplam ödül 42 bin TL 

3. En Güzel Bahçe Balkon ve Hobi Bahçesi Yarışması’nda her bir kategori için birinciye 4 bin TL, ikinciye 2 bin TL, üçüncüye ise 1000 TL para ödülü verilecek. Toplam 42 bin TL ödül dağıtılacak. 7-18 Mayıs tarihlerinde başvuruların değerlendirilmesinin ardından 5 Haziran’da sonuçlar açıklanacak. Ödül töreni 21 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek. 
Yarışmaya Akdeniz Üniversitesi, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası, Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği (Antalya Çiçekçiler Odası), Antalya Kent Konseyi, Antalya Süs Bitkileri ve Mamülleri İhracatçıları Birliği, Antepe İnşaat ve Ticaret A.Ş de destek veriyor. 

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2018, 14:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83