FECİ KAZADA YÜREK YAKAN AYRINTILAR

Antalya’da dün gece 50 metrelik falezlerden otomobille denize uçan çiftin nikahlarının kıyıldığı, kısa süre sonra düğün törenlerinin olacağı öğrenildi. Bir yıl önce de diğer oğlunu kalp krizi sonucu kaybeden baba yıkıldı.

FECİ KAZADA YÜREK YAKAN AYRINTILAR

 Dün gece saat 21.30 sıralarında Şirinyalı Mahallesi Eski Lara Yolu’nda meydana gelen kazada, annesine ait 07 DDA 03 plakalı otomobiliyle falezlerin önündeki boş araziye gelen 19 yaşındaki Yavuzhan Geboloğlu ile 2 ay önce nikah kıydığı ve düğün hazırlığı yaptığı 20 yaşındaki Gizem Şolpal bir süre aracın içinde sohbet etti. Görgü tanıklarının ifadesine göre Gebeloğlu, henüz belirlenemeyen bir nedenle otomobili falezlere doğru sürdü. Yaklaşık 50 metre yükseklikten denize düşen araç hızla battı. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri geldi. Sahil Güvenlik ve deniz polisi genç çiftin yaşamını yitirdiğini belirledi. Gizem Şolpal’ın cansız bedeni deniz polisi tarafından çıkartılırken, araç içinde sıkışan Yavuzhan Geboloğlu’nun cesedine otomobilin çıkarılmasıyla ulaşıldı. Genç çiftin cenazeleri otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

banner111
Adli Tıp'ta oğlunun cenaze işlemlerini takip eden baba Fatih Geboloğlu, “Dün akşam oğlum ve gelinim saat 21.30 sıralarında eşime ait araçla henüz belirleyemediğimiz bir nedenle falezlerden denize atlamışlar. İkisi de vefat etti. Önemli bir sorunları yoktu. Beraberdik zaten olay öncesi. Tartışma ya da kavgaya varacak bir durumları yoktu. Ne yaşandı ne oldu sebebini halen bilmiyoruz. Birbirlerini severlerdi. Yakında düğünlerini yapacaktık ama olmadı. Bir yılda iki acıyı birden yaşadım. Dayanacak gücüm yok artık” dedi.
Genç çiftin uzun süredir sevgili oldukları ve 2 ay önce de nikahlarının kıyıldığı öğrenildi. Mühendis olan baba Fatih Geboloğlu’nun 1 yıl önce oğlu Asilcan’ı kalp krizi sonucu kaybettiği ve bu sebeple düğün tarihinin uzadığı öğrenildi. Yavuzhan Geboloğlu’nun cenazesinin yarın toprağa verileceği kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2016, 17:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83