Festivale yıldız yağacak

Serik Festivali'nde Demet Akalın, Mustafa Yıldızdoğan, Resul Dindar ve Cengiz Kurtoğlu sahne alacak.

Festivale yıldız yağacak

 Serik Belediyesi, tarafından 12-16 Eylül’de düzenlenecek olan “Serik Festivali ”nde Türk müziğinin sevilen sanatçıları Demet Akalın, Mustafa Yıldızdoğan, Resul Dindar ve Cengiz Kurtoğlu sahne alacak. 

banner111
12 Eylül Çarşamba günü başlayacak olan festivalde ilk olarak Demet Akalın Çınaraltı Meydanında Saat 21:00’da sevenleriyle buluşacak. Ayrıca Serik Belediyesi tarafından Serik’te 70 yıldır tapu mağduru olan vatandaşlara tapuları düzenlenecek olan törenle dağıtılacak. 13 Eylül Perşembe günü ise her yıl geleneksel olarak düzenlenen sünnet şöleninde bu kez Mustafa Yıldızdoğan sevilen şarkılarını erkekliğe ilk adımını atan sünnet çocukları için okuyacak. 14 Eylül Cuma günü ise 2017-2018 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olan ve bu sezonda ilk kez 3.Lig’de mücadele eden Serik Belediyespor futbol takımının şampiyonluk kutlamalarında Resul Dindar sahne alacak. 15 Eylül Cumartesi günü ise yine Serik’te geleneksel olarak düzenlenen yağlı pehlivan güreşleri öncesi fantezi müziğin güçlü ismi Cengiz Kurtoğlu sahne alacak. Festival, 16 Eylül Pazar günü Çandır Mahallesinde gerçekleştirilecek olan ve Türkiye’nin birçok kentinden başpehlivanlar ile alt boylardan güreşçilerin katılacağı güreşlerle son bulacak. 
Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık ise bütün Serik halkını festivale davet ettiklerini belirtirken, katılacak olan vatandaşların kendilerini onurlandıracağını söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2018, 12:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83