FETÖ operasyonu: 4 şüpheli yakalandı

Antalya'da düzenlenen operasyonda FETÖ'den ihraç edilen bir komiser ile 3 şüpheli şahıs yakalandı. Şüphelilerin bylock kullanıcısı olduğu tespit edildi.

 Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince FETÖ/PDY silahlı terör örgütü içerisinde üst düzey faaliyet gösteren veya hücre evlerinde gizlenen firari şahısların yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi. İki farklı adreste düzenlenen eş zamanlı operasyonda biri KHK ile ihraç edilmiş komiser olmak üzere toplam 4 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

banner111
Yapılan araştırmalarda 4 şüpheli şahsın FETÖ üyelerinin haberleşme aracı olarak kullandığı “bylock” programının kullanıcısı olduğu ve örgüte müzahir Bankasya’da hesaplarının bulunduğu tespit edildi. Ayrıca şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalar neticesinde çeşitli dijital metaryellere ve paralara el konuldu.
Yakalanan şahıslar Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilecek. 

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2022, 19:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83