Gazipaşa Belediyesi'ne saldırı! Ateşe verdiler

Gazipaşa Belediyesi'ne saldırı! Ateşe verdiler
Gazipaşa’da son günlerde akıl almaz olaylar yaşanıyor. Kimliği belirsiz bazı kişiler, çöp konteynırlarını ateşe veriyor, otobüs duraklarını ve ışıklandırmaları parçalıyorlar.

Konuyla ilgili Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz şu açıklamayı yaptı:

Değerli Hemşerilerim,

Gazipaşa Belediyesi olarak bizler, tüm vatandaşlarımıza daha yaşanılır bir Gazipaşa sunmak ve her daim yanınızda olmak için her gün büyük bir özveriyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ancak, yakın zamanda yaşadığımız bazı üzücü olayları kamuoyunun dikkatine sunmak isteriz.

Son dönemde, bazı şahıslar tarafından Gazipaşa Belediyesi’ne ait çöp konteynerlerinin ateşe verildiğini; otobüs duraklarının parçalandığını; ışıklandırmaların tahrip edildiğini üzülerek görmekteyiz. Ne yazık ki verilen bu zararlar, sadece Gazipaşa Belediyesi’ne değil; tüm Gazipaşa’ya verilen zararlardır.

Bugüne kadar Gazipaşa’mızda yaptığımız ve yapacağımız bütün çalışmalar, Gazipaşa Belediyesi’nin kıymetli çalışanlarının emekleri ve siz değerli vatandaşlarımızın maddi ve manevi katkılarının bir eseridir. Değerli belediye çalışanlarımızın emeklerini korumak ve siz kıymetli vatandaşlarımızın vergileri ile yapılan bu çalışmalara sahip çıkmak ise hepimizin görevidir. Gazipaşa’mıza yakışmayan bu saldırılar karşısında, yılmadan hizmetlerimize devam edeceğimizi; tahrip edilenlerin yerine daha iyilerini koyacağımızı ve bu tahribata neden olanların yakalanıp gerekli işlemlerin yapılması için ilgili mercilere başvuracağımızı kamuoyuna arz ederiz.” 

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2020, 09:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83