Günübirlik ve charter teknelerin sorunları çözülüyor

Antalya’da yeni turizm sezonu öncesinde günübirlik tur tekneleri ve charter teknelerin bağlama ve yanaşma yerleri konusunda yaşadığı sıkıntılar gideriliyor.

Günübirlik ve charter teknelerin sorunları çözülüyor
Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kendiroğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na bağlı 6. Bölge Müdürü Rıfkı Kocaman'ı ziyaret etti. Ziyarette Kendiroğlu, DTO üyesi günübirlik tur tekneleri ve charter teknelerinin yat bağlama ve yanaşma yerleri konusunda yaşadığı sıkıntılar ile denizcilik sektörünün sorunlarını aktardı. Kendiroğlu ve Bölge Müdürü Kocaman bu konuda yeni yatırım projeleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

DTO Başkanı İnanç Kendiroğlu, ''Antalya günübirlik tur tekneleri ile charter tekneleri yat bağlama ve yat yanaşma konularında sorunlar yaşanıyor. Yeni turizm sezonu başlamadan denizcilerin bu konudaki yaşadığı sıkıntıları çözmek istiyoruz. Girişimlerimizle üyelerimizin yaşadığı sıkıntıların çözümlenmesi için çalışıyoruz'' dedi.
Ziyaret sırasında DTO Antalya Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kendiroğlu ile Bölge Müdürü Kocaman, bölgede planlanan yeni bağlama ve çekek yeri projeleri üzerinde çalışma yaptı.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2018, 16:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83