HDP BİNASI ÖNÜNDE GERİLİMLİ SAATLER

Antalya’da yaklaşık 500 kişilik bir grubun Hakkari'nin Dağlıca bölgesindeki terör saldırısını protesto amacıyla HDP İl Binası önünde yaptığı eyleme polis müdahale etti.

HDP BİNASI ÖNÜNDE GERİLİMLİ SAATLER
Akşam saatlerinde yaklaşık 1000 kişi sloganlar atarak il binasına Türk Bayrağı asmıştı. Dağılan grup birkaç saat sonra aynı yerde yeniden toplandı. Yaklaşık 500 kişilik gruba polis biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti. 

Antalya’da Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca kırsalında PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu 16 askerin şehit edilmesinin ardından Antalya'da yaklaşık bin matadorbet giriş kişilik bir grup HDP İl binasına yürümüştü. Dağılan grup saat 23.30 sıralarında tekrar HDP İl binası önünde toplandı. Polisin ikazlarına rağmen dağılmayan gruba tazyikli su ve biber gazı ile müdahalede edildi. Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul olayları yerinde takip etti. Çıkan olaylarda 9 kişinin gözaltına alınıdığı bildirildi. HDP Antalya İl binası önünde bekleyişini sürdüren yaklaşık 50 kişi için polis ve olası yaralanmalara karşı 112 sağlık ekipleri de bekleyişini sürdürüyor.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2015, 08:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83