İhtiyaç sahiplerine ‘Sosyal Kart’ dağıtıldı

Antalya genelinde başlatılan ‘Sosyal Kart’ projesiyle sosyo-ekonomik yönden ihtiyaç sahiplerine destek olan Büyükşehir Belediyesi, Kumlucalı vatandaşları da unutmadı. Kumluca’da ihtiyaç sahibi 347 aileye ‘Sosyal Kart’ dağıtıldı.

İhtiyaç sahiplerine ‘Sosyal Kart’ dağıtıldı
Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli sosyal projelerinden “Sosyal Kart’, Antalya’nın dört bir yanında ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya devam ediyor. Sağ elin verdiğini sol elin görmediği bir anlayışla hizmet veren proje ile vatandaşlar Sosyal Kart’a yüklenen bakiye ile istediği marketten alışveriş yapabiliyor. 2017 yılında 10 bin kişiye ulaşma hedefi olan Sosyal Kart ile dar gelirli ailelere gıda, temizlik, kırtasiye gibi alanlarda alışveriş imkanı sunuluyor.

347 AİLEYE VERİLDİ

Bu kapsamda Kumluca’da, ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen dar gelirli ailelere destek verildi. 347 aileye market alışverişlerini yapabilmeleri için Sosyal Kartları teslim edildi.

Sosyal Kart Projesi’nin Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli sosyal projelerinden olduğunu belirten Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, “Sosyal Kart ile vatandaşlarımız alkol ve tütün ürünler haricinde ihtiyacı olan temel ürünleri istediği marketten istediği zaman karşılayabiliyor. Sosyal belediyecilik anlayışımızla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın daima yanındayız. Her yıl yardım miktarını ve kart sayısını da arttıracağız. Kumluca’ya hizmet etmekten mutluyuz ve gururluyuz ” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2017, 10:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83