İşe, okula bisikletle gidin

Atatürk’ün Antalya’ya gelişinin 87’nci yıldönümü 6 Mart’ta düzenlenecek Antalya Bisiklet Günü’nde tüm Muratpaşa’yı işyerlerine, okullara bisikletle gitmeye davet etti, “Ben de işe bisikletle geleceğim” dedi.

İşe, okula bisikletle gidin

Başkan Uysal, Muratpaşa Belediyesi’nin Ocak 2015’ten sonra yaptığı bisiklet yollarıyla Sağlık Bakanlığı’ndan almaya hak kazandığı 2 bin 90 bisikletin ilçe sakinlerine devam eden ücretsiz teslimini gerçekleştirdi.

banner111
Başkan Uysal, belediye fuayesinde gerçekleşen teslimde, bisiklet kullanımının şehir yaşamından kişi sağlığına birçok alanda faydasının bulunduğunu söyledi. Bundan hareketle Muratpaşa’da güzel bir başlangıç yapmak istediklerini kaydeden Ümit Uysal, “6 Mart Pazartesi, Muratpaşa’da işe, okula bisikletle gidiyoruz. Ben de işe bisikletle geleceğim. Bütün Muratpaşa’yı, bütün insanlarımızı, bütün komşularımızı bize katılmaya davet ediyoruz” dedi.
Bisikletin günlük yaşamın ayrılmaz parçası haline gelmesi durumunda kent genelinde bisiklet yollarının da artacağını dile getiren Başkan Uysal, “Böylece hep beraber sosyal yaşamı değiştireceğiz. İstiyoruz ki, Muratpaşa’mızda insanlarımızın önemli bir kısmı her gün işine bisikletle gitsin. Bizler, yerel yönetimler olarak da bu konuda alt yapı eksikliklerini giderme konusunda ortak bir kaygıyı, ortak bir düşünceyi, ortak bir ruhu oluşturalım” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2017, 11:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83