JANDARMA ÖNÜNE PALETLİ TIR ÇEKİLDİ

Antalya İl Jandarma Komutanlığı önüne paletli araçların nakliyesinde kullanılan TIR’ın çekildiği görüldü.

JANDARMA ÖNÜNE PALETLİ TIR ÇEKİLDİ

 Türk Silahlı Kuvvetleri içinde bir grup askerin İstanbul ve Ankara’da başlattığı darbe girişimi etkilerini sürdürüyor. Türkiye’nin birçok ilinde olduğu gibi Antalya’da geceyi ayakta geçirdi. Vatandaşlar darbe girişimi haberini alınca sokağa çıkıp yaşanan duruma karşı tepkilerini gösterdi. Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan kalabalık sabahın erken saatlerinde dağılırken polis ekipleri ve polis özel harekat ekipleri Antalya’daki kışlalar önünde görev aldı. Bazı belediyeler ise kamyon ve iş makinelerini General Niyazi Çelik Kışlası ve Antalya İl Jandarma Komutanlığı önüne çekti.

banner111
Genellikle paletli ağır iş makinelerinin nakliyesinde kullanılan uzun bir TIR’ın Antalya İl Jandarma Komutanlığı önüne paralel bir şekilde park edildiği görüldü. Kısmen giriş çıkışı engellemeyen TIR’ın dorse kısmında Antalya Büyükşehir Belediyesi yazısı dikkat çekti.
Giriş - çıkış serbest bırakıldı
Öte yandan, saat 10.00’da Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, telsizden emniyet mensuplarına bir anonsta bulundu. Darbe girişiyle ilgili görev alınan tesislerle ilgili konuşan Tonbul “İstasyonlarımız malum konuyla ilgili görev aldıkları noktalardaki giriş çıkışları inisiyatif kullanarak serbest bırakacaktır. Önemli bir durumda istasyonlarımız beni direkt cep telefonumdan arayabilir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2016, 11:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83