KADIN ÖĞRETMENİ DÖVDÜĞÜ İDDİA EDİLEN ŞAHISTAN AÇIKLAMA

Antalya'da trafik kazası sonrası kadın öğretmeni dövdüğü ve bıçaklamak istediği öne sürülen Aydın Y., "Pişmanız keşke yaşanmasaydı. Eşimin üzerinde bir erkeğin onu dövdüğünü görünce şuurumu kaybettim. Arabalar yansa ne olur önemli olan ölüm olmasın" dedi.

KADIN ÖĞRETMENİ DÖVDÜĞÜ İDDİA EDİLEN ŞAHISTAN AÇIKLAMA

 (31), 07 GTZ 09 plakalı otomobiliyle 293 sokak üzerindeki kavşakta iddiaya göre ara sokaktan çıkan Ahmet Y.’nin (19) kullandığı 07 GMG 25 plakalı otomobille çapıştı. Kazanın ardından tutanak tutmaya hazırlanan taraflar bir anda kavgaya karışmış ve iddiaya göre kavda Ayşe Aydın ve babası Ramazan Özen, kazanın karşı tarafı Ahmet Y. ve babası Aydın Y. tarafından önce tartaklandı ardından bıçaklanmıştı.

banner111
Kazayı duyunca tutanaklarla kaza yerine gittiğini ancak eşinin bir erkek tarafından dövüldüğünü görünce şuurunu kaybettiğini belirten Aydın Y, “Eşimin üzerinde 5-6 kişi vardı birkaç kişide oğluma saldırıyordu. O anda şuurumu kaybettim ilk başta eşimi kurtarmak için çalıştım. Eşimi döven adam sonra oğluma vurmaya gitti. Oğluma saldırdıklarını gördüm ve o adama vurdum, kavgayı durdurdum. Oğlumdan kaza sonrası ‘Biz parasını istiyoruz para verin, hasarı siz çekeceksiniz’ demişler. Kesinlikle küfür edilmedi küfürlük bir olay yok. Kendilerini mağdur gösteriyorlar ama benimde elim, dizlerim ve bacaklarımda yaralar oluştu. Olmaması gereken olaydı. Bir erkeğin eşimin saçını tutup altına yatırdığı görülüyor. Bir baba ve eş olarak ben orada ne yapabilirdim. Soğukkanlılıkla hesap yapmam mümkün değil. Orada bir linç vardı eşimi kurtarmak için irade dışı bir hamledir. Bunlar güzel şeyler değil ama sonuçta oldu. Ben kabadayılık yapmadım” dedi.

“PİŞMANIZ”
Olayın ardından pişman olduğunu da belirten Aydın Y., "Yalan ifadelerle insanları kandırmayı onlara hiç yakıştıramadım. Bizde başvurduk mahkemeye bizde şikayetçiyiz. Eşim şu anda evde kriz halinde. Kafasına yediği darbeler nedeniyle kötü durumda. Kavgayı ilk başlatan karşı tarafın annesi babası ve oradaki ekiptir. Binlerce kaza oluyor. Kaskosu var araçların. Benim karım linç edilirken elimdeki kesici aletle ortamı dağıtmak için müdahale ettim. Ben istemiyordum böyle bir şeylerin olmasını. Arabalar yansa ne olurdu. Tabii ki pişmanız sonuçta arka mahallemizde oturuyorlar. Onlarda bizde kültürlü insanlarız. Kaza olabilir yaralı olmasın ölü olmasın yeter" dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2016, 19:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83