KADINLAR ERKEKLERE TAŞ ÇIKARTTI

Antalya'nın Kumluca ilçesinde 17’nci Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında Karatepe stadyumunda düzenlenen “Kadınlar Günü” özel etkinliğinde kadınlar arasında yarışmalar renkli görüntülere sahne oldu.

KADINLAR ERKEKLERE TAŞ ÇIKARTTI

 Karatepe stadyumundaki “Kadınlar Günü” özel eğlence etkinliği programında Kumluca ve Çevre ilçelerden yaklaşık 10 bin kadın katıldı. Kadınlar arası gerçekleştirilen yarışmalarda kadınlar bireysel ve takım halinde birinci olabilmek için mücadele ederlerken, izleyicilerden de büyük alkış aldılar.

banner111
Kadınlar arasında her yıl olduğu gibi bu yılda düzenlenen domates kasası taşıma yarışmasında taşıdıkları kasalarla düşen kadılar yarışı tamamlayamazken, 50 metre uzaklığa 3 dakikada içerisindeki domateslerle birlikte yaklaşık 150 kilo ağırlığa ulaşan 12 kasa taşıyan Zeynep Geyikçi birinci oldu.
Her takımda 9 yarışmacının yer aldığı kadınlar arası halat çekme yarışmanın finalinde ise Termik elektrik takımıyla Adrasan Mahallesi takımı arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Yarışma sonucunda belirlenen çizgiye Adrasan Mahallesini sürükleyen Termik Elektrik takımı birinci oldu.
Etkinlikte ayrıca gözü bağlı domates yarışması, analı kızlı basket yarışması ve bireysel 3 dakikada en fazla domates yeme yarışması gerçekleştirildi. Bireysel domates yeme yarışmasında 3 dakikada bin 330 gram domates yiyen Mefaret Önal birinci olurken, gözü bağlı domates yarışmasında Adile Duman-Ayşe Gök ikilisi belirlenen sürede domateslerini bitirerek birinci oldu. Beş çiftin yarıştığı analı kızlı basket yarışmasında 5 dakikada belirlenen mesafeden kutulara basket atmaya çalışan beş çiftten, üç çift 11 top birinciliği paylaştılar.

Yarışmalarda dereceye giren takım ve bireysel yarışmacılara ilçe protokolünün eşleri tarafından altın ve çeşitli hediyeler verildi. Ayrıca yarışmalar süresince etkinliğin sunuculuğunu yapan İkbal Gürpınar ve şovmen Ali Elgün etkinliğe katılan kadınları yaptıkları şovlarla eğlendirdiler.

Yarışmaların ardından sahne alan sanatçı Özlem Şahin de, seslendirdiği birbirinden hareketli eserleriyle stadyumu dolduran kadınları gönüllerince eğlendirdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2016, 17:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83