KASKSIZ SÜRÜCÜ VE YOLCU ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Antalya'da meydana gelen trafik kazasında biri kadın 2 kişi yaralandı. Motosikletin otomobille çarpıştığı kazada motosiklette bulunan iki kişide de kask bulunmaması dikkat çekti.

KASKSIZ SÜRÜCÜ VE YOLCU ÖLÜMDEN DÖNDÜ

 Kaza saat 14.45 sıralarında Muratpaşa ilçesi Mevlana Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kızılarık Caddesi istikametinden gelen Mehmet Kadri M. yönetimindeki 07 KN 911 plakalı otomobil ile Hüseyin Z. yönetimindeki 07 ENS 66 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücü Hüseyin Z. ve arkasında oturan Müezzin B. yaklaşık 3 metre savruldu. Kazada, başında kask bulunmayan Müezzin B. ağır yaralanırken motosiklet sürücü Hüseyin Z. ise kazayı küçük sıyrıklarla atlattı. Kaza yerine, vatandaşlar tarafından polis ve 112 sağlık ekipleri çağrıldı.

banner111
Kazada başından yaralanan Müezzin B.'ye ilk müdahaleyi olay yerine gelen polis ekipleri yaptı. Bir süre yerde acı içinde yatan yaralı kadın, 112 ekipleri tarafından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Motosiklet sürücüsü Hüseyin Z. ise ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra kontrol amacıyla hastaneye kaldırıldı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2016, 16:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83