Kayıp genci herkes arıyor

10 gündür kayıp olan gencin aranmasına telefondan en son alınan sinyal noktasında başlandı

Kayıp genci herkes arıyor

 Antalya'nın Manavgat ilçesinde 10 gündür haber alınamayan Murat Ünal, telefonunun en son sinyal verdiği Oymapınar Mahallesi'nde aranıyor. 

banner111
Manavgat’ta 28 Kasım Pazartesi günü akşam saatlerinde Emek Mahallesi'ndeki evinden bir arkadaşının otomobiline binerek ayrılan ve 10 gündür haber alınamayan Murat Ünal’ı arama çalışmaları devam ediyor. Arama çalışmaları Murat Ünal’ın telefonunun en son sinyal verdiği Oymapınar Mahallesi Çatal mevkiinde sürdürülüyor. Arama çalışmalarına jandarma, polis ve AFAD ekipleri, Murat Ünal’ın akraba ve arkadaşlarının yanı sıra Oymapınar Mahalle Muhtarı Kemal Öz katılıyor. Manavgat Baraj gölü kıyısında gerçekleştirilen arama çalışmaları sırasında kale olarak adlandırılan bir bölgede kazı yapılmış olması dikkatlerden kaçmazken, Murat Ünal’ın annesi Hatice, babası Kenan ve kız kardeşi Ümran da arama çalışması yapılan bölgede merakla gelecek haberi bekliyor. 
Arama çalışmalarının ilk gününde herhangi bir bulguya rastlanamazken, çalışmalara sabahın erken saatlerinde arama köpeklerinin de katılımıyla yeniden başlanacak.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2016, 17:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83