KAYIP KIZINA KAVUŞMAK İÇİN 2 ÇOCUĞUYLA İNTİHARA KALKIŞTI

Antalya’da 10 yaşındaki kızının cezaevinden çıkan eşi tarafından kaçırıldığını iddia eden baba intihar etmek istedi. İki çocuğuyla birlikte bir binanın 5’inci katına şahıs, 5 saatlik ikna çalışmasının ardından intihardan vazgeçirildi.

KAYIP KIZINA KAVUŞMAK İÇİN 2 ÇOCUĞUYLA İNTİHARA KALKIŞTI

 geldi. Edinilen bilgiye göre, Antalya’nın Kepez ilçesinde ikamet eden 3 çocuk sahibi Necmettin Y. (36), dün öğle vakitlerinde markete simit almaya giden 10 yaşındaki kızı A.R.Y.’nin bir daha geri dönmemesiyle yıkıldı. Sokaklarda 2 gündür kızını arayan Necmettin Y., karakola giderek kayıp ihbarında bulundu. Bu süre içerisinde cezaevindeki eşinin son çıkan yasayla serbest kaldığını öğrenen Necmettin Y., kızının annesiyle birlikte kaçmış olabileceğini ileri sürdü.

banner111
5 katlı bir binanın tepesine çıkarak intihar girişiminde bulundu
Kızının iki gün geçmesine rağmen evine dönmemesi üzerine acılı baba, psikolojik sorunlar yaşamaya başladı. Kızının evine dönmemesi üzerine Necmettin Y. yanında bulunan iki çocuğunu da alarak 5 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Binanın 5'inci katında baba ve iki çocuğunu gören çevredeki vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, olay yerine itfaiye çağırdı. İtfaiye ekipleri olabilecek bir olumsuzluğa karşı şişme branda açtı.

Polis bütün çabalarına rağmen eşine ve kızına ulaşamadı
Polis ekipleri ve Necmettin Y. arasında uzun süren ikna çabaları başladı. Necmettin Y., polislerden kızını ve eşini bulup gelmelerini istedi. Polis bütün çabalarına rağmen Necmettin Y.’nin cezaevinden çıkan eşine ve 2 gündür kayıp olan kızına ulaşamadı. Diğer taraftan Necmettin Y., polislerin çatıya çıkmasını engellemek için kapının arkasına barikat yaptı. Polis ekipleri bir süre sonra Necmettin Y.’nin cep telefonuna ulaşarak telefondan isteklerini sordu.

Ola yerine gelen arkadaşı 5 saat sonra ikna etti
Bunun üzerine Necmettin Y., polisten sanayi sitesinde çalışan oto tamircisi arkadaşını olay yerine çağırmasını istedi. Bir süre sonra olay yerine Necmettin Y.’nin arkadaşı geldi. Yaklaşık 5 saatlik ikna mücadelesinin ardından olay yerine gelen Necmettin Y.’nin arkadaşı, baba ve yanında bulunan iki çocuğunu çatıdan alarak polis ekiplerine teslim etti. Acılı baba polis ekiplerine yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamadı. İki çocuğunu da yanına alan Necmettin Y. daha sonra sorgulanmak üzere polis karakoluna götürüldü.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2016, 09:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83