KAZADA 1 YARALI VAR

İçinde 7 kişinin bulunduğu servis midibüsüne arkadan çarpan otomobil sürücüsü yaralandı

KAZADA 1 YARALI VAR

 Antalya’da otomobil ile midibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. 

banner111
Olay, Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Yenigün Mahallesi Kızılırmak Caddesi Mevlana üst geçidi yan yolunda saat 21.30 sıralarında meydana geldi. 
İddiaya göre, otel işçilerinin bir kısmını evlerine bırakan Hamdi Özdemir idaresindeki 07 C 0333 plakalı midibüs, Mevlana üst geçidi yan yolunda ilerlerken, önündeki araç dörtlü flaşörlerini yakıp durdu. Bunun üzerine yavaşlayan Hamdi Özdemir idaresindeki midibüse arkasından hızla gelen ve direksiyon hakimiyetini kaybeden 24 yaşındaki Yasin Çetinkaya idaresindeki 32 AG 151 plakalı otomobili ile çarptı. 
Meydana gelen kaza sonucunda otomobil sürücüsü Yasin Çetinkaya hafif yaralandı, minibüsteki 7 kişi ise yara almadan kurtuldu. Kazayı gören vatandaşlar ve midibüs içerisine yer alan vatandaşlar olayı hemen 112 Acil Servis görevlilerine haber verdi. Otomobil sürücüsü Yasin Çetinkaya’nın, kazanın hemen ardından arabasında bulunan bali poşetlerini üst geçidin altına ve çevreye attığı iddia edildi. Bir süre sonra kazanın şokuyla bilincini kaybeden 24 yaşındaki Çetinkaya, baygınlık geçirdi. Sağlık ekibinin gelmesiyle ilk tedavisi yapılan Yasin Çetinkaya, hastaneye kaldırıldı.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2016, 10:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83