Kırsal yollara yatırım yağdı

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, 4 yılda kırsal mahalle yollarına 400 milyon liralık yaptıklarını söyledi.

Kırsal yollara yatırım yağdı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal bölgelerde başlattığı asfalt seferberliği aralıksız devam ediyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, yaz kış demiyor asfaltsız yol bırakmıyor. Ekipler son olarak 5 kilometrelik Serik Sarıabalı yolunda çalışma başlattı. Sarıabalı’dan Aspendos'a kadar olan yolun tamamı sıcak asfaltla kaplanıyor. Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan, Büyükşehir Belediyesi Serik Koordinatörü Ramazan Etli, AK Parti Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Fevzi Yılmaz ve mahalle muhtarları çalışmaları yerinde inceledi.

banner111

TÜRKİYE’DE BİR İLK

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, “Çalışmalarımızda özellikle Büyükşehir farkını ortaya koymak için daha gayret ve azim gösteriyoruz. Türkiye'de ilk defa bir Doğuya bir Batıya asfalt plenti kurduk. Merkezde de zaten vardı. Yeniden araç ve gereçlerimizi aldık. Büyükşehir'imize ait olan mahalle yollarımızı elden geçiriyoruz. Nüfusumuzun yoğun olduğu, turizme hitap eden yollarımıza ağırlık veriyoruz " dedi.

BU YIL 107 MİLYON LİRA

Bu yıl hangi yolda nasıl bir çalışma yapılacağının programını hazırladıklarını vurgulayan İsa Akdemir, "Bu yıl 107 milyonluk yatırımımız var. 539 köye Büyükşehir bütçesinden ayrılan para. Göreve geldiğimiz günden bu yana 400 milyonluk yatırım yapıldı. Yatırımlar devam edecek. Yayla yollarımızı yapıyoruz. Büyükşehir her tarafta her yerde var. Hizmeti kendi çalışan personelimizle yapıyoruz" diye konuştu.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Sarıabalı mahalle muhtarı Mehmet Emin Özen ise “Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel olmak üzere başta olmak üzere yolumuzu yapan Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2018, 13:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83