Kiwi Park Yağmur Evleri büyülüyor

Kiwi Park Yağmur Evleri büyülüyor
Ambulans şoförlüğünden emekli olduktan sonra tarım, turizm ve tarih üçlemesini buluşturan girişimci Cemil Cılız, Gazipaşa’da oluşturduğu Kiwi Park Yağmur Evleri tesisiyle dikkat çekiyor. Doğal ortamda hem piknik hem de tabiatın güzelliklerini ortaya koyan Kiwi Park’ta gölgelikler kivi ağacı ile sağlanıyor.

Emekli olunca üretime yönelik hazırlıklar planlayan ve ata yadigarı arazisine kivi bahçesi yapmaya karar veren Cemil Cılız, bir süre sonra bahçeye turistik tur firmalarını gitme talebi üzerine sosyal tesiste ekleyerek tarım ve turizmi entegre etti. Tesise rağbet gösterenler hasat döneminde elleri kivi toplamanın keyfinin yaşıyor Tesisine randevulu müşteri kabul eden Cılız, gördükleri ilgiden dolayı mutlu olduğunu belirti. Cılız, doğal yaşamı arzu edenleri beklediklerini ifade etti.

DOĞAYLA İÇ İÇE

Cılız, tesisinde hafta sonu Alanya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulunu ağırladı. AGC Başkanı Gaye Coşkun, tesiste doğal ortamda kalabalıktan uzakta doğa ile iç içe, hem eğlence hem de üretimin beraber olduğu, ata yadigarı ev gereçleri ve tarım aletlerini tanıyarak geçmişin yad edilebildiğini belirtti.  

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2020, 06:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83