Kızıltoprak Sağlık Merkezi’nde sona doğru

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Kızıltoprak Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi inşaatı devam ediyor.

Kızıltoprak Sağlık Merkezi’nde sona doğru
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in desteğiyle Muratpaşa İlçesi Kızıltoprak Mahalllesi’nde Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi inşaatı başlamıştı. Bölgenin önemli bir ihtiyacı karşılanacak Kızıltoprak Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi ile bölgeye modern sağlık hizmeti kazandırılacak. Binada Aile Sağlık Merkezi birimleri, Toplum Sağlık Merkezi birimleri ve KETEM birimleri yer alacak.

Kaba inşaat tamamlandı

Yaklaşık 3.5 milyon liraya mal olması beklenen Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi’ndeki çalışmalar hakkında bilgi veren Fen İşleri Dairesi yetkilileri, kaba inşaat ile alçı ve sıva işlemlerinin tamamlandığını, ince işçiliğin ise yarısının bitirildiğini belirtti. Yetkililer, kapı montaj, asma tavan, elektrik tesisatı döşenmesi ve çevre düzenleme çalışmalarına başlayacaklarını kısa süre içerisinde de merkezin inşaatının tamamlanacağını ifade etti.

Kapsamlı sağlık hizmeti

Çok kapsamlı hizmet verecek sağlık merkezindeki Aile Sağlık Merkezi bölümünde 4 adet muayene odası, acil müdahale odası, gebe aşı odası, bebek izleme odaları, laboratuvar ve eğitim salonu yer alacak. Toplum Sağlık Merkezi içinde de 112 acil koordinasyon, acil müdahale odası, röntgen odası, aşı odası, çevre sağlığı ve toplum sağlığı hekim odaları birimleri bulunacak. Ayrıca bay-bayan personel odaları, mescit ve mekanik merkez yer alacak.

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2017, 11:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83