Kocasının yakarak öldürdüğü kadının cenazesi memleketine gönderildi

Antalya'nın Kemer ilçesinde 17 gün önce eşi tarafından üzerine benzin dökülerek yakılan ve gece yaşam savaşını kaybeden Nurşen Şengül'ün cenazesi Adli Tıp Morgundan alınarak toprağa verilmek üzere memleketi Düzce’ye götürüldü.

Kocasının yakarak öldürdüğü kadının cenazesi memleketine gönderildi

 Kemer ilçesi Yeni Mahalle’deki bir sitede 26 Ekim’de, eşiyle tartıştıktan sonra dışarıya çıkan ve elinde bir şişe benzinle eve gelen Zekai Şengül (48), 9 yaşındaki kızlarını dışarıya çıkardıktan sonra tüm kapı ve pencereleri kapatmış ve iddiaya göre eşi Nurşen Şengül’ü (38) üzerine benzin dökerek ateşe vermişti. 2 çocuk annesi Nurşen Şengül alevler içinde kalırken, Zekai Şengül de alevlerden kurtulamayarak ağır yaralanmıştı.

banner111
Sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı Kemer Özel Yaşam Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesine sevk edilen Nurşen Şengül, 17 günlük yaşam savaşının ardından dün akşam hayatını kaybetti. Kesin ölüm nedenin bilinmesi için Antalya Adli Tıp Kurumuna kaldırılan Şengül’ün cenazesi öğle saatlerinde yakınları tarafından alınarak toprağa verilmek üzere memleketi Düzce’nin Kırık Mahallesine götürüldü.
Öte yandan Nurşen Şengül’ün eşi Zekai Şengül ise 1 Kasım’da tedavi gördüğü İzmir Bozkaya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Merkezi’nde hayatını kaybetmişti. Zekai Şengül de Düzce'de toprağa verilmişti.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2016, 22:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83