Komşuda korkutan yangın

1,5 hektarlık orman alanı kül oldu, dumandan zehirlenen bir kişi hastaneyle kaldırıldı

Komşuda korkutan yangın

 Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 1.5 hektar ormanlık alan yandı. Rüzgarın etkisiyle bir anda yayılan yangın, Orman İşletme ve Antalya Büyükşehir ekiplerinin müdahalesi sonucunda kontrol altına alınabildi. Yangın sırasında dumanlardan etkilenen bir vatandaş hastanede tedavi altına alındı 

banner111
Edinilen bilgiye göre Oymapınar yolu üzerinde Akçeşme mevkiinde saat 19.00 sıralarında başlayan ve şiddetli rüzgarın etkisiyle hızla ilerleyen yangında yaklaşık 1.5 hektar kızılçam ormanı yandı. Yangın Orman İşletme arazözleri ve Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda güçlükle kontrol altına alınırken yanan bölgede soğutma çalışması başlatıldı.
Yangının kontrol altına alınmasının ardından kısa bir açıklama yapan Manavgat Orman İşletme Müdürü İsmail Hacıoğlu, yangının Oympınar Baraj yolu üzerinde yol kenarından başladığını, rüzgarın etkisiyle hızla yayılan yangının ekiplerin özverili çalışması ve rüzgarın şiddetini yitirmesi sonucunda kontrol altına alındığını söyledi.
Yangın sırasında dumandan etkilenen Azmi Azaklı isimli vatandaş Manavgat Devlet Hastanesine kaldırılarak müşahade altına alındı.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2016, 09:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83