MEZAR TAŞI TAHRİBATI

Manavgat Kavaklı Mezarlığı’nda bulunan Abdullah Şen’in mezarının mermerleri, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından tahrip edilerek siyah sprey boya ile boyandı.

MEZAR TAŞI TAHRİBATI

 Aile fertlerinden biri mezar ziyaretinde, Abdullah Şen’in mezarının tahrip edildiğini görünce, hemen merhum Abdullah Şen’in oğlu Deniz Şen’e haber verdi. Olayın duyulmasıyla Kavaklı Mezarlığı bir anda, merhumun yakınlarıyla dolup taştı. Binlerce insanın yatmakta olduğu Kavaklı Mezarlığı’nda bir tek Abdullah Şen’in mezarının hedef seçilmesi tedirginlik ve öfkeye neden oldu. 

banner111
Merhum Abdullah Şen’in taksicilik yapan oğlu Deniz Şen yaptığı açıklamasında, hiç kimseyle husumetleri olmadığını, bu saldırıyı yapanları Allah’a havale ettiğini, konuyu yargıya taşıyacağını söyledi. Şen, "Birileri ortalığı karıştırmaya çalışıyor. Ama bunu niçin yapıyor bilemiyoruz. Bizlerin hiç kimseyle bir düşmanlığı yok. Birileriyle bir düşmanlığımız olsa benim yerim yurdum belli. Niçin bana gelmiyorlar da 8 yıl önce vefat eden babamın mezarını hedef alıyorlar? Annelerimizin, babalarımızın, kardeşlerimizin bulunduğu mezarları tahrip etmek hangi din anlayışına sığar? Bu durum bizi çok üzdü. Bunu kimin yaptığı konusunda emniyet ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Umarım yapanlar en kısa sürede yakalanır" diye konuştu.
Mezarlıkta inceleme yapan emniyet güçleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2016, 11:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83