MODERN MUHTAR EVİ

Konyaaltı Belediyesi, Uncalı Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan muhtar evini hizmeti açtı.

MODERN MUHTAR EVİ

 Hurma ve Sarısu Mahallesi’nde muhtar evlerini hizmete açan Konyaaltı Belediyesi, modern muhtar evleri yapımına devam ediyor. Konyaaltı Belediyesi son olarak geçtiğimiz günlerde yapımına başlanan Uncalı Mahallesi’nde muhtar evi inşasını tamamladı ve bölge sakinlerinin hizmetine açtı.

banner111
Bölgede hizmet veren muhtarlara, muhtar hizmet binalarının modern bir yapıya kavuşturulacağı sözünü veren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanan ve hizmete açılan Hurma ve Sarısu Mahalle Muhtarlık hizmet binalarının ardından şimdide Uncalı Mahallisi’nde muhtar evi yapımını tamamladıklarını söyledi. Başkan Böcek, “Konyaaltı Belediyesi olarak muhtar hizmet binalarını kısa bir süre içinde inşa ediyoruz. Yaklaşık bir ay gibi bir sürede muhtarlık binasını yapıyoruz. İnşaat ile birlikte klimasından mobilyasına kadar muhtar evlerinin tüm tefrişatını da biz yapıyoruz. Muhtarlarımıza hiçbir maliyet çıkarmadan, son derece modern hizmet binaları teslim ediyoruz” diye konuştu.

13 metrekare muhtar odasıyla birlikte bekleme salonu, mutfak ve tuvaletin de bulunduğu muhtar evlerinin toplam 50 metrekare olarak projelendirildiğini ifade eden Başkan Böcek, muhtar evlerinin gerek muhtarların gerek ise mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına cevap verecek biçimde tasarlandığını kaydetti. Başkan Böcek; Liman, Arapsuyu, Toros, Akkuyu ve Siteler Mahalleleri’nde inşa edilecek olan modern muhtar evleri için çok kısa süre içinde inşaat çalışmasına başlayacaklarını bildirdi.


Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2016, 15:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83