MUTLU KADINLAR PLATFORM KURDU

Antalya'da, Kadınlar Çiçek Açıyor Platformu kuruldu. Çeşitli meslek gruplarında faaliyet gösteren binlerce kadının kurduğu platform ile kentteki kadınların mutlulukları dünyaya duyurulacak.

MUTLU KADINLAR PLATFORM KURDU

 Sosyal paylaşım sitesi üzerinden kurulan, Kadınlar Çiçek Açıyor Platformu ilk toplantısını Karaalioğlu Parkı'nda gerçekleştirdi. Çiçek desenli elbise giyen ve başlarında çiçekten yapılan taçlarla toplanan kadınlar, 'Kadınlar Çiçek Açıyor', '5 Haziran 2016 Gel ve Bize Katıl' dövizleri açtı. Birbirleri ile sohbet edip, projeleri hakkında konuşan kadınlar, 'Ayva Çiçek Açmış' şarkısını seslendirdi. O sırada toplantıdan çıkan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de kadınları ziyaret etti. Kadınlarla sohbet eden Başkan Türel, toplu fotoğraf çekiminin ardından alandan ayrıldı. 

banner111
3 hafta gibi bir sürede Antalya'da 13 bin kadın üyeye ulaşan platform ile Antalya'daki kadınların mutlu yüzünün dünyaya duyurulmasını hedefleniliyor. 
Kadınlar Çiçek Açıyor Platformu Başkanı Hatice Bozkurt, turizm projesi ve kadınların mutluluğunu paylaşmak adına oluşturduklarını grubun 3 hafta içinde 13 bin üyeye ulaştığını kaydetti.
Fikirlerinin çıkış noktasında İzmir'deki bir bisikletli kadın grubunun pozitif fotoğrafının etkili olduğunu aktaran Bozkurt, "Aynı etkinliğinin bir benzerini Antalya'da yapmak istedik. Paylaşımlarımızdan çok büyük destek gördük. Hemen sosyal paylaşım sitesinde bir grup kurduk ve kısa büyük beğeni topladık. Antalya'daki bir çok kadın derneğinin de desteğini alarak projeyi, platforma çevirdik" dedi.

"MUTLU KADINLAR ANTALYA'DA"

Antalya'da mutlu kadınların sesini Türkiye ve tüm dünyaya duyurmayı hedeflediklerini kaydeden Bozkurt, "Biz Antalya'nın mutlu ve huzurlu bir kent olduğunu kadınların da burada çok mutlu olduğunu göstermek istiyoruz. Siz de bu mutluluğu istiyorsanız, bizim kadınlarımız gibi mutlu olmak istiyorsanız, Antalya güzel bir şehir. Biz Antalya'da hem Türk, hem de yabancı kadınlar çok güzel bir dayanışma içindeyiz" ifadelerini kaydetti.
Bozkurt, Antalya'nın mutlu yüzünü dünyaya göstermek için çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekledi.

"KADINLAR BALON BIRAKACAK"

Bozkurt, 5 Haziran 2016 Pazar günü Konyaaltı Varyantta binlerce kadının çiçek desenli elbise ve ellerinde çiçeklerle barışın ve mutluluğun simgesini göstermek adına gökyüzüne binlerce balon bırakacağını belirtti.
5 yıldır Antalya'da yaşayan Belaruslu Marina Çenikova ise Antalya'da çok mutlu olduğunu ve herkesi kente beklediğini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2016, 18:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83