Otomobil ve tekne şovu başlıyor

Otomobil ve deniz tutkunlarının ilgisini çekecek modellerin sergileneceği TÜYAP Boat Antalya ve Otoshow Fuarları, 13-18 Mart tarihleri arasında Anfaş Antalya Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Otomobil ve tekne şovu başlıyor
TÜYAP Fuarcılık tarafından Antalya Valiliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Otelciler Federasyonu ve KOSGEB’in destekleri ile Otomobil Distribütörleri Derneği (ODD) işbirliği ile hazırlanan Antalya Otoshow Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı ve Antalya Deniz Ticaret Odası işbirliği ile hazırlanan BOAT ANTALYA Motorlu, Motorsuz ve Yelkenli Tekneler ve Su Sporları Fuarı 13-18 Mart 2018 tarihleri arasında ANFAŞ Antalya Fuar ve Kongre Merkezi’nde eş zamanlı gerçekleştirilecek. 

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, “Antalya Ticaret ve Sanayi Odası olarak desteklediğimiz, deniz ve otomobil sektörüne hareketlilik katmasını amaçladığımız Boat Antalya ve Otoshow Fuarları 13 ile 18 Mart tarihlerinde Antalya’da gerçekleşecek. Sektördeki teknolojik gelişmeleri yerinde incelenebilecek Fuarlarda, motorlu-motorsuz yelkenli tekneleri ve su sporları ile ilgili tüm ekipmanların yanı sıra, lider otomobil firmalarının en yeni modelleri ziyaretçileri ile buluşacak” dedi. 

Antalya’da düzenlenecek olan Boat Antalya ve Otoshow Fuarlarının bölge avantajına değinen Çetin, ‘’Antalya Ticaret ve Sanayi Odası olarak bölgede düzenlenen fuarların ülke ekonomisine, bölge fuarcılığına ve ülkelerarası ticaretin gelişmesine önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz” diye konuştu. 

Fuarların Antalya bölgesine önemli katkılar sunacağına inandığını belirten Başkan Davut Çetin, “Ülkemizin denize bu kadar uzun kıyısı olan bir şehrimizde tekne ve su sporları fuarı ile otomotiv sektörüne canlılık kazandıracak otomobil fuarının aynı çatı altında yapılacak olması katılımcıları, ziyaretçileri ve de bizleri oldukça heyecanlandırıyor. Kente ve bölgeye önemli katkıları olacağına inandığımız Fuarlara çok az bir zaman kaldı, ATSO olarak biz de fuarın tanıtılması noktasında gerekli duyurularımızı yaptık. Fuarları şehrimize kazandıran Tüyap Fuarcılığa, katılımcı firmalarımıza ve tüm ziyaretçilerimize şimdiden teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2018, 10:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83