Özel öğrencilerin golf heyecanı

Cihadiye ilçesinde bulunan Mustafa Kemal Özel Eğitim Meslek Okulu 1-7 ve 14 Mart tarihlerinde düzenlenen 'Özel Çocukları Sporla Buluşturuyoruz' projesi kapsamında Millennium Golf un katkılarıyla Maxx Royal Montegeria ev sahipliğinde golf sporuyla tanıştılar.

Özel öğrencilerin golf heyecanı

Golf sporu İle ilk defa tanısan özel öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken başarılı vuruşlarıyla dikkat çektiler. Mustafa Kemal Özel Eğitim Meslek Okulu Beden Eğitimi öğretmeni Ayşegül Erden bu tür faaliyetlerle sporu öğrencilerine sevdirmeyi amacladığını belirtti. Erden, " Özel eğitime ihtiyacı olan cocukları öz güvenlerinin güçlenmesi, kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri, sosyal hayata etkin katılımları ve toplumsal süreçlerde daha aktif biçimde rol almalarında spor çok önemli bir araçtır "dedi.

banner111

Proje ortağı Millennium Golf ailesinde Nadil Tosun ve Öner Uygun ise " Amacımız ozel cocukları golf sporuyla tanıştırmak. Okul İle böyle bir sosyal proje gerçeklestirdik. Onların mutlu olması bizim için çok önemli" diye konustu.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2019, 11:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83