PAKİSTAN BAHÇESİ, EXPO 2016’DA İDDİALI

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Kazım Aydın’ı ziyaret eden Pakistan Ülke Komiseri Abdul Wahid, ülkelerine özgü çiçeklerin yanı sıra, ahşap el işçiliğiyle EXPO 2016’da iddialı olduklarını söyledi.

PAKİSTAN BAHÇESİ, EXPO 2016’DA İDDİALI

 EXPO 2016 Antalya’ya katılacak Pakistan’ın, Ülke Komiseri Abdul Wahid, Antalya’nın Aksu ilçesindeki sergi alanında yapacakları dış bahçe projesini yerinde incelemek üzere bölgeye geldi. Komiser Wahid, ilk olarak EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Kazım Aydın’ı ziyaret etti.

banner111
İki kardeş ülkeyi aynı sergi alanı içinde görmenin mutluluk verici olduğunu belirten EXPO 2016 Genel Sekreteri Aydın, “Kardeşlik bağları güçlü olan iki ülke arasında EXPO 2016 Antalya, ikili görüşmeleri daha da pekiştirecektir. Pakistan’ı katılımlarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Türkiye’yi ve Türk insanlarını çok sevdiğini belirten Pakistan Ülke Komiseri Abdul Wahid, “Bizler, kalpleri yan yana atan iki ülkeyiz. Dağın da üzerinde, suyun daha da altında ve baldan da daha tatlı karşılıklı bir sevgimiz var.”

Karşılıklı konuşmaların ardından Genel Sekreter Aydın, Komiser Wahid’e, EXPO 2016 Antalya’nın sembol çiçeği şakayığı hediye etti.
Ülke Komiseri Wahid, dış bahçe projesini incelemek üzere daha sonra sergi alanını ziyaret etti. Wahid, bahçenin kusursuz olması için büyük titizlik gösterdiklerini belitti. Wahid, “Bahçemiz, 31 Mart 2016 tarihinde bitecek. Ülkemize özgü çiçeklerin yanı sıra, ahşap el işçiliğimizi sergileyeceğiz” diye konuştu.





Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2016, 10:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83