Pazarcı esnafı sezona hazırlanıyor

Sabit ve Seyyar Pazarcılar Odası tarafından Manavgat Şoförler Odası Toplantı Salonu’ndaki seminerde pazarcı esnafı turizm sezonu öncesi etkili iletişim teknikleri hakkında bilgilendirildi.

Pazarcı esnafı sezona hazırlanıyor

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi İletişim Uzmanı Seyran Efilti Atay tarafından verilen seminerde pazarcı esnafı iletişimin önemi ve etkili iletişim konuları hakkında bilgilendirdi.

banner111
Manavgat’ın turizmden geçinen bir bölge olduğunu ifade eden Pazarcılar Odası Başkan Sami Dursun Doğan, “Pazarcı esnafı olarak ülkemize gelen turistlerle yüz yüze gelerek iletişim kuruyoruz, dolayısıyla bizler ülkemizin yüz akıyız. Pazarcı esnafı olarak müşterilerimizle ve yabancı misafirlerimizle nasıl iletişim kurulması gerektiği konusunda esnaflarımızı bilgilendirerek, ülkemizin en iyi şekilde temsil edilmesi gerektiğinin önemini vurgulamak istedik” dedi.

Doğan, bundan sonraki süreçte de Pazarcılar Odası olarak bu tür eğitim ve seminerlere devam edeceklerini belirterek, üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Seminer sonrası Manavgat Meslek Yüksek Okulu Müdür Hakan Sert ve Akdeniz Üniversitesi Öğretim Görevlisi Seyran Efilti Atay'a birer teşekkür plaketi takdim eden Sami Dursun Doğan, Kadınlar Günü münasebetiyle, seminere katılan bayan üyelerin kadınlar gününü kutlayarak karanfil verdi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2017, 22:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83