Rus Başkonsolosdan sevindirecek haber

Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nu makamında ziyaret Rusya’nın görevine başlayan yeni Antalya Başkonsolosu Oleg Rogoza, ilişkileri her alanda daha da geliştirmek istediklerini anlattı.

Rus Başkonsolosdan sevindirecek haber

 Rusya’nın görevine başlayan yeni Antalya Başkonsolosu Oleg Rogoza Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nu makamında ziyaret etti.

banner111
Ziyarette Başkonsolos OLeg Rogoza’ya “Antalya’ya hoş geldiniz” diyerek başarı ve iyi dileklerini ifade eden Vali Karaloğlu, Antalya hakkında bilgiler aktararak Rusya ile ilişkilerde çıtayı daha da yükseltmek istediklerini söyledi. Vali Karaloğlu, 2017 yılının turizm ve tarım ürünlerinde restorasyon yılı olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Turizmin aynı zamanda toplumları birbirine yakınlaştıran, kaynaştıran bir barış projesi olduğunu kaydeden Vali Karaloğlu, ilk hedeflerinin önceki yıllarda yakaladıkları 3 buçuk milyon Rus turist sayısına ulaşmak olduğunu dile getirdi.

Vali Karaloğlu, Rus turistlerle ilişkilerde Antalya’nın tecrübesi olduğuna vurgu yaparak, turist olarak gelen ve yerleşik Rus vatandaşlarının sorunlarını hızlıca çözüme kavuşturduklarını da ifade etti.

Başkonsolos Rogozo da Antalya’da görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, hükümetinin Türkiye’den tarım ürünleri ithaline ilişkin kısıtlamaların kaldırılması çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Rogoza, ilişkileri  her alanda daha da geliştirmek istediklerini anlattı.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2017, 16:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83