Rus kadın ‘Umut’ için DNA testi yaptırıyor

Rusya'da yaşayan İrina Mehmetoğul, Antalya'da otobüsün çarpması sonucu hafızasını kaybeden ve üzerinden kimlik çıkmayınca ‘Umut’ adı verilen Rus gencin kendi çocuğu olduğu iddiasıyla DNA testi yaptırıyor.

Rus kadın ‘Umut’ için DNA testi yaptırıyor

 Rusya’dan ‘Umut’un kendi çocuğu olduğu iddiasıyla Türkiye’ye gelerek Umut ve ona annelik yapan Gülsüm Kabadayı’yı ziyaret eden İrina Mehmetoğul, DNA testi yaptırıyor. Bakü’deki Azerbaycan televizyonunda yayınlanan “Seni Arıyorum” programına katılarak 7 yaşında Rusya’daki kamptan kaçırılan ve 16 yıldır aradığı oğlunun Antalya'da geçirdiği kaza sonucu hafızasını kaybeden Umut olduğunu iddia eden İrina Mehmetoğul, Rusya’da DNA testi yaptırarak Umut'un gerçek oğlu olup olmadığını öğrenecek. Geçtiğimiz günlerde Rusya’da DNA testi için kan numunesi veren Mehmetoğul, “Oğluma kavuşacağım gün yakın” mesajı verdi.

banner111
Tüm vücudu felç olup bilincini yitiren, hatta yaşaması mucize olarak değerlendirilen Umut’u ziyaret eden İrina Mehmetoğul, “3 çocuğum var. Umut’un gerçek adı Kenan Mehmetoğul. Kampta senin oğlun öldü diye beni kandırdılar ve oğlumu o günden bugüne kadar görmedim. Televizyon programında gördüm. O benim oğlum olduğunu anladım. Onun resmini de alarak Türkiye’ye ve Gülsüm annenin yanına geldim. Onun gerçek oğlum olduğunu öğrenmek için DNA yaptıracağım. Kanımı verdim, sonucu bekliyorum” dedi.
Umut’a annelik yapan Gülsüm Kabadayı ise, “Gelişmeleri izliyorum. Umut devletimizin çocuğu. İrina Mehmetoğul DNA için gerekli işlemleri başlatmış. Umut’tan da DNA isteyecekler. Onun da kanını almaları için Cumhuriyet Savcılığından gerekli izni aldıktan sonra işlemler başlayacak” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2016, 09:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83