'SALDIRININ ZAMANLAMASI DİKKAT ÇEKİCİ'

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, İstanbul Atatürk Havalimanında yaşanan terör saldırısını kınadı.

'SALDIRININ ZAMANLAMASI DİKKAT ÇEKİCİ'

 AK Parti Antalya İl Başkanı Avukat Rıza Sümer, yazılı açıklama ile terör saldırısını kınandı. Sümer açıklamasında;

banner111
“Terör, dün kanlı yüzünü İstanbul’da bir kez daha gösterdi. Atatürk Havalimanı’nda tamamen sivilleri hedef alan, alçak saldırıda yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.

“SALDIRISININ ZAMANLAMASI ÇOK DİKKAT ÇEKİCİ”

Terörün, dili, dini ve ırkının olmadığını açıklayan Sümer, “İşte bunu bir kez daha görüyoruz. Şu mübarek günlerde, masum insanları katleden hainler, terörün çirkin, inançsız, yüzünü tüm Dünyaya bir kez daha gösterdi. Dün meydana gelen terör saldırısının zamanlaması çok dikkat çekici ve bu alçakların neye hizmet ettiklerini gösteriyordu. Aramızda diplomatik sorun bulunan Rusya ve İsrail ile sorunların çözümüne yönelik adımlar atılmıştı. Peş peşe açıklanan bu iki gelişmenin ardından Atatürk Havalimanı’nda bombalı saldırı düzenlenmesi, bu terör eyleminin amacını çok net bir şekilde ortaya koyuyor. Türkiye’nin gelişmesi, büyümesi ve bölgede söz sahibi olmasını istemeyenler, terör belasıyla ülkemizi durdurmaya çalışıyorlar.”

“BERABERLİĞİMİZİ BOZAMAYACAKTIR”

Sümer açıklamasına şöyle devam etti:
“Teröre karşı hükümetimiz kararlı bir şekilde mücadele ediyor. Ülkemizden terörün kökünü kazımakta kararlıyız. Bu hain saldırılar bizim birlik ve beraberliğimizi bozamayacaktır. Biz bir olduğumuz sürece, ülkemizin büyümesini, dünyada güçlü, bölgesinde söz sahibi bir ülke olmasını istemeyenler kaybedecektir. Terör saldırısında hayatını kaybedenlere tekrar Allah’tan rahmet ve yaralılara acil şifalar dilerim. Milletimizin başı sağolsun.”

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2016, 16:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83