Salı Pazarı yeni yerinde

Belediye Meclisi’nin aldığı karar uyarınca 10 ayrı Sokakta kurulan Salı Pazarı, yeni yeri Yüksekalan ve Yenigün Mahalleri’nde oluşturan alanda kurulmaya başlandı.

Salı Pazarı yeni yerinde

Muratpaşa Belediyesi’nin bu yılın sonunda tamamlayacağı sokak pazarlarından semt pazarlarına geçiş sürecinin önemli halkası Yüksekalan Mahallesi’nde Salı günleri 10 ayrı sokakta kurulan Sokak pazarı Yüksekalan ve Yenigün Mahalleri’nde oluşturulan yeni pazar yerlerinde kurulmaya başlandı.

banner111
Yüksekalan’da Fethi Okyar Caddesi ve 510 sokak arasındaki alanla birlikte Yenigün’de 1048 ve 1044 Sokakları kesişiminde yer alan noktalara kurulan Salı Pazarı, düzenli sıralanmış tezgahları, tezgahlar arasında geniş boşluklarıyla, pazar arabası, bebek pusetleriyle pazar alışverişi yapan mahalle sakinlerinin beğenisini kazandı.

Bununla birlikte her salı kurulan sokak pazarı nedeniyle trafik sıkışıklığıyla başbaşa kalan, pazarın ardından temizlik çalışmalarının gece boyu sürdüğü gece sürdüğü Yüksekalan Mahallesi, yeni pazar yerleri seyisinde rahat bir de nefes aldı.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2017, 10:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83