ŞEHİT YAKINLARINA DUYGULANDIRAN YARDIM

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşayan iş adamı İbrahim Kendiroğlu, keçilerini satarak elde ettiği geliri 15 Temmuz şehitlerinin yakınları için bağışlayacağını açıklayan Uğur Demiröz'ün keçilerini 2 bin TL karşılığında satın alıp, çiftçinin adına açılan hesaba yatırdı. Makbuzu da çiftçiye veren iş adamı, 2 bin TL karşılığında satın aldığı keçileri de çiftçiye hediye etti.

ŞEHİT YAKINLARINA DUYGULANDIRAN YARDIM

 Örenşehir Mahallesinde yaşayan ve 15 Temmuz olaylarından çok etkilenen Uğur Demiröz isimli vatandaş, 15 Temmuz’da tankların, tüfeklerin önüne kendilerini atarak şehit olan polis, asker ve vatandaşlar sayesinde Türk halkının yatağında rahat uyuyabildiğini belirterek tek mal varlığı olan 4 keçisinden 3’ünü yavrularıyla birlikte satarak elde edilen geliri 15 Temmuz şehitleri için açılan hesaba yatırmak istediğini açıklamıştı. 

banner111
Uğur Demiröz’ün açıklamalarını basın-yayın organlarından takip eden Manavgatlı iş adamı İbrahim Kendiroğlu, Demiröz’ün yaşadığı imkansızlıklar içerisinde sergilediği davranışın her Türk vatandaşı gibi kendisini de duygulandırdığını belirterek, Demiröz’ün bağışlamak istediği keçilerin değerinin çok üzerinde bir meblağı 15 Temmuz Şehitleri için açılan hesaba Uğur Demiröz adına yatırdı.

Banka dekontuyla birlikte Uğur Demiröz’ü Örenşehir Mahallesindeki evinde ziyaret eden Kendiroğlu, dekontu Demiröz’e teslim ederken, keçileri getirmek için ağıla yönelen Demiröz’e "Senin sergilediğin davranış herkesin cesaret edip, sergileyebileceği bir davranış değil. Senin gibi ülkesini, bayrağını tüm mal varlığını verecek kadar seven insanlarımız olduğu sürece bu ülkenin sırtını yere getirmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Ben keçilerini sana bırakıyorum. Onlara iyi bak. Günün birinde yeniden lazım olabilir. Ben senin bir bardak soğuk suyun dışında bir şey istemiyorum. Keçilerin sana helal olsun. Gerekirse İlahiyat Fakültesinde okumayı planlayan kızının eğitiminde kullanırsın" dedi.
Kendiroğlu’nun anlamlı davranışı karşısında duygulanan ve gözyaşlarını güçlükle saklayan Uğur Demiröz, "Bizim elimizden gelen buydu. Biz bugün burada huzur içerisinde yaşıyorsak bunu önce Cumhurbaşkanımıza sonra da canını esirgemeden şehit düşen vatandaşlarımıza borçluyuz. Sizin gibi hayırseverlerimiz olduğu sürece de bu ülkeye kimse zarar veremeyecektir" dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2016, 10:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83