SEVİMÇOK'TAN PATLAMAYALA İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, yaptığı yazılı açıklamayla ,birlik ve beraberliği hedef alan bu menfur saldırıyı şiddetle kınadığını belirtti.

SEVİMÇOK'TAN PATLAMAYALA İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ
Sevimçok, Ankara tren garı önünde gerçekleştirilen ve çok sayıda vatandaşın hayatını kaybettiği, yaralandığı saldırı ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.
Sevimçok açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Ülkemizin huzuru ile birlik ve beraberliğimize kasteden bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu saldırı Cumhuriyet tarihimizin en kanlı terör saldırısı olarak kayıtlara geçerek hepimizin yüreğini dağlamıştır. Terörün hiçbir şekilde mazereti olamaz. Terör acı ve gözyaşıdır. Bu alçak ve hain saldırının ardındaki güçlerin tespit edilerek sorumlularının ise bir an önce yakalanarak adalete teslim edilmesini istiyoruz. Ülkemizi parçalayıp bölmek isteyen ve yasa boğmak isteyenlere karşı, millet olarak aynı duyarlılıkla hareket edip, birlik ve beraberlik içerisinde de birbirimize kenetlenerek bu terör belasına karşı tavrımızı net bir biçimde ortaya koymalıyız. Terörü bir kez daha şiddetle kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve Milletimize de başsağlığı diliyorum. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın.”

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2015, 12:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83