SİLAHLI ÇATIŞMADA 1 ÖLÜ, 1 YARALI VAR

Manavgat'ta iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

SİLAHLI ÇATIŞMADA 1 ÖLÜ, 1 YARALI VAR

 Manavgat'ta iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı. Yaralı şahıs araçla kaçarken, aracı kullanamayacağını düşünüp indi ve kendisini hastaneye götürmeleri için yoldan geçen araçlara ateş etmeye başladı. Şüphelinin silahından çıkan kurşunlardan birinin isabet ettiği şehirler arası yolcu otobüsünde büyük panik yaşandı. Şüpheli, trafik kazası yaptığını düşünerek kendisini aracına alan iki kişiden silah zoruyla kendini hastaneye götürmelerini istedi. Zanlı, araçta giderken de sağa sola ateş etmeye devam etti. Kurşunu biten şüpheli, araçta bulunan vatandaşlar tarafından polise teslim edildi.

banner111
Olay, Alanya-Antalya D-400 Karayolu Manavgat Ulualan mevkiinde bir düğün salonunun önünde meydana geldi. İddiaya göre, olaydan kısa bir süre önce başka bir silahlı çatışmadan yaralı olarak kurtulan şahıs, aracıyla hastaneye gitmek isterken gücü tükenince yoldan geçen araçlara ateş ederek durdurmaya çalıştı. Zanlının silahından çıkan bir kurşun yoldan geçen ve Konya'dan Antalya'ya gitmekte olan şehirler arası yolcu otobüsünün camına isabet etti. Otobüste büyük panik yaşanırken, otobüs şoförü soğukkanlı davranarak otobüsü sağa çekti. Bu arada yoldan geçmekte olan bir başka araç, aracından inen ve kanlar içinde olan silahlı şüpheliyi trafik kazasında yaralandığını düşünerek yardım etmek için durdu. Duran araçtaki vatandaşlara silah çeken şüpheli, iki kişiyi kendisini hastaneye götürmeleri için silahla tehdit etti. Yaralıyı araçlarına alan iki kişi hastaneye doğru giderken, isminin Yaşar T. olduğu öğrenilen şüpheli araçta da rastgele ateş etmeye devam etti. T.'nin tabancasındaki kurşunun bittiğini gören araç sahibi ve yolcu, aracı polis karakoluna çekerek şüpheliyi polise teslim etti. 
Yaşar T.'yi araçlarına alan şahıslar, kaza oldu düşüncesiyle yardım amacıyla durduklarını, yerde yatmakta olan yaralı şahsın silahını kendilerine doğrultarak kendisini hastaneye götürmelerini istediğini, araca bindikten sonra rastgele ateş etmeye devam ettiğini, silahındaki kurşunların bitmesinin ardından aracı ekipler amirliğinin önüne çekerek emniyet güçlerini durumdan haberdar ettiklerini belirttiler.


Jandarma ve emniyet güçleri araçlarda inceleme yaptığı sırada yaklaşık 2-3 kilometre mesafede Aksaz-Karaöz yolu üzerinde bir ceset bulunduğu bildirildi. Vatandaşlardan gelen ihbar üzerine söz konusu yere gelen ekipler, yerde bir gencin cesediyle karşılaşırken, cesedin yakınında 10 adet 7.65 mermi ve araç camı kırıklarına rastlandı. Yapılan araştırmada cesedin Konya Seydişehir nüfusuna kayıtlı Mehmet Akbaş’a ait olduğu belirlendi.
Mehmet Akbaş’a ait ceset, cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Manavgat Devlet Hastanesi'ne, ardından da Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatıldı. Şüphelinin ve ölü bulunan kişinin bilinmeyen kişi ya da kişilerle silahlı çatışmaya girdiği ve yaralı Yaşar T.'nin yaralı olarak kaçmayı başardığı ihtimali üzerinde duruluyor. 

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2016, 09:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83