Sınav stresine adrenalin molası

Antalya Büyükşehir Belediyesi üniversiteye hazırlık sürecinde olan 12’nci sınıf öğrencilerine yönelik motivasyon gezileri sürüyor. Kepez Baraj Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Land Of Legends’ta eğlence ve adrenalin dolu bir gün yaşadı.

Sınav stresine adrenalin molası

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in, zorlu üniversite sınavı maratonundaki lise son sınıföğrencilerine moral ve destekleri sürüyor.  Baraj Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri de bu kapsamda Türkiye’nin en büyük eğlence parkı Land of Legends’ta unutulmaz bir gün yaşadı.

banner111

“EN MUTLU GÜNLERİMDEN BİRİSİ”

Tema parkın en ilgi çekici yeri olan ve adrenalinin zirve noktası Roller Coaster'a binen gençler, sınav stresinden uzaklaşarak, adrenalin dolu anlar geçirdi..Hız trenine binen Kepez Baraj Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Emre Kaya, “Korku ve heyecanı bir arada yaşadım. Çok farklı bir deneyim yaşadım. Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim.Ders stresini attığım ve çok mutlu olduğum günlerden birini yaşıyorum” diye konuştu.

“MASAL GİBİ“

Land Of Legends’a ilk defa geldiğini ifade eden Uğur Kaya, “Normalde yükseklik korkum vardı ilk başta gözlerimi açamadım ama daha sonra keyifli geçti. Bu güzel gün için Menderes Türel başkanımıza teşekkür ederim” dedi.

12. Sınıf öğrencisi Güler Deniz de, “Gençlere verdiği önem için Menderes Türel başkanımıza çok teşekkür ederiz. Burası masal gibi bir yermiş. Unutamayacağım bir gün yaşadım. Çok güzel bir moral oldu” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2018, 11:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83