Şoförler Odası’nda zafer Ünal'ın oldu

Manavgat Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimlerinde mevcut başkan Mahmut Şafak’a 4 oy fark atan eski başkan Muammer Ünal 4 yıl aradan sonra koltuğu devraldı.

Şoförler Odası’nda zafer Ünal'ın oldu

Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde1999 üyeden 1760’inin katılımıyla gerçekleştirilen genel kurulu AESOB Yönetimi, Oda Başkanları, Siyasiler yakından takip etti. Manavgat Şoförler Odası genel kurulunda mevcut Başkan Mahmut Şafak, eski başkanlardan Muammer Ünal ve Mustafa Özen başkanlık için yarıştı.

banner111
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda Muammer Ünal’ın itirazına rağmen bir ilk yaşandı ve Mahmut Şafak faaliyet raporunu slayt gösterisi olarak gerçekleştirdi. Şafak’ın slayt gösterisinin ardından söz alan efsane başkan Muammer Ünal, 14 yıllık başkanlığı süresinde olduğu gibi bundan sonra da zora düşen şoför esnafının yanında olacağını belirterek “6 Ocak bundan böyle Manavgat şoförünün bayramı olarak kutlanacak.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Kültür Merkezinde kurulan 7 sandıkta oy kullanma işlemine geçildi. Başkan adayları ve kendisini destekleyenler gelmeyen üyelere ulaşarak sandığa getirebilmek için son saniyeye kadar çaba harcadı.
Atatürk Kültür Merkezi tamamen boşaltılırken içeriye sadece adaylar, yönetimleri, sandık kurulu ve basın mensuplarıyla güvenlik güçleri alındı. Seçimler sonunda kullanılan 1780 oyun 782’sini Muammer Ünal, 778’ini Mahmut Şafak, 203’ünü Mustafa Özen alırken 17 oy geçersiz sayıldı. 
Oy sayımının tamamlanmasının ardından Mahmut Şafak ve Mustafa Özen, Muammer Ünal’ı tebrik ederken, seçimin geride kaldığını belirten Muammer Ünal, “Seçim sürecinde istemeden de olsa birbirimizi kırmış olabiliriz. Her şey geride kaldı. Bisz bir aileyiz. Şoför esnafına en iyi şekilde hizmet verebilmek için siz değerli başkanlarımın da görüşlerine başvuracağım.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2018, 12:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83