Sözen seçim çalışmalarına hız verdi

Mevcut belediye başkanı ve CHP’nin belediye başkan adayı Şükrü Sözen, yerel seçim çalışmalarına devam ediyor. Sözen Kurtlar, Hacıali, Uzunlar Yeşilada Karacalar, Aşağıışıklar ve Sülek Mahallelerinde de davul, zurna, çiçek ve havai fişek gösterileriyle karşılandı.

Sözen seçim çalışmalarına hız verdi

“EVLERİMİZİ, KAPILARI ÇALIYORUZ”

Başkan Şükrü Sözen, bu ilgiye layık olmak için elinden geleni yapacağını söyledi. Sözen, “Muhtarlarım köyün eksiklerini saydı. Hangi insan evladı, bu yürekliliğe bu ev sahipliğine karşı sayılan hizmetlerde kayıtsız kalabilir. Bunların hepsinin üst ölçekte gerçekleştirilmesi, bunları yerine getirmek Allah izin verirse Şükrü Sözen’in boynunun borcudur. Eğer insanlara ait olan o imkanları kimseyi ayırt etmeden topluma geri verebilirseniz toplumun içinde cesaretle yüreklice gezebilirsiniz. Biz bütün hizmet sürecimizde bunu korumaya gayret ettik” dedi.

Her siyasetçinin yaptığı siyasete saygı duyduğunu ifade eden Sözen sözlerine şöyle devam etti: “Ak Partili kardeşime de, ülkücü olanın da, CHP’ye, İyi Partiye de gönül vermiş olanların düşüncesine sonuna kadar saygılıyım. Bizim toplum olarak iki şeye ihtiyacımız var. Öncelikle güçlü Manavgat Belediyesine inanmaya ihtiyacımız var. Manavgat Belediyesi kaynakları 2200 çalışanıyla, makine parkıyla, dev bütçesiyle, inanan bir idareci anlayışı ile güçlü bir belediye. Proje hazırlıklarımız var. her şeyimiz tam. Toplumun önüne çıkarken bütün altlığımızı oluşturduk. Önümüzdeki dönem şansımız olursa kent çok daha hızlı ilerleyecek. Bir şeye ihtiyacım var. Öncelikle analarımızın, büyüklerimizin duasına ihtiyacım var. Bunu bizden esirgemeyin.”

banner111

Sözen, gittiği mahallelerde Antalya Büyükşehir Belediyesi adayı Muhittin Böcek için de destek istedi.


Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2019, 16:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83