"SPORUNDA BAŞKENTİ OLACAK"

Yaz spor okullarının faaliyet gösterdiği 10 bin kişilik spor salonunda ve Antalya Arena Stadyumunda incelemelerde bulunan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya’nın sporun da başkenti olacağını söyledi.

"SPORUNDA BAŞKENTİ OLACAK"

 Antalya Valisi Münir Karaloğlu, yaz spor okullarının faaliyet gösterdiği Muratpaşa ilçesinde altında 14 salonu bulunan 10 bin kişilik spor salonunda spor branşlarını gezerek antrenörlerden çocukların genel durumu hakkında bilgi aldı. Vali Karaloğlu, sporcu çocuklar ve velileriyle sohbet ederek birlikte fotoğraf çektirdi.

banner111
“Antalya’da her branştan Avrupa ve dünya şampiyonları bekliyoruz”

Yeni açılan modern tesislerde bir sporcu ordusu yetiştirdiklerini ifade eden Vali Karaloğlu, “Biz Antalya’da her branştan Avrupa ve dünya şampiyonu bekliyoruz. Hepiniz pırıl pırıl gençlersiniz, başınızda antrenörleriniz ve devletimizin size sunduğu imkanlar var. İnşallah hem iyi insan, hem iyi vatandaş, hem de iyi sporcular olacağız. Antalya sporun da başkenti olacak” dedi.

Antalya Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Müftülüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan dörtlü protokol ile Antalya Merkez ve 19 ilçedeki yaz spor okullarında 35 spor branşında 187 antrenörle 24 bin 300 çocuk spor yapıyor. Yaz spor okullarında ‘Başarıda engel yok’ projesi kapsamında basketbol, bocce ve yüzme branşlarında engellilerde spor yapıyor.
İncelemelerde, Vali Yardımcısı Mestan Yayman ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu da hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2016, 16:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83