TMF'DEN BAŞKAN ÇELİK'E PLAKET

Türkiye Motorsiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik'e, motor sporlarına gösterdiği ilgi ve destekten ötürü teşekkür plaketi gönderdi. Plaketi Çelik'e Avrupa Şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu'nun babası Arif Razgatlıoğlu takdim etti.

TMF'DEN BAŞKAN ÇELİK'E PLAKET

 MOTOSİKLET PARKURU YAPILACAK

banner111
Alanya Motospor Kulübü olarak 2014 yılında Başkan Çelik'ten antrenman sahası talebinde bulunmuş ve Çelik, Kahyalar Mahallesinde bulunan 20 dönümlük araziyi motor sporlarının yapılabildiği bir pist ve antrenman sahası için tahsis edebileceklerini söylemişti. Verdiği sözün arkasında duran ve arazinin tahsisin yapmak için talepte bulunan Başkan Çelik, pist yapımında gelinen nokta hakkında bilgi verdi. Arazinin önce belediyeye, ardından da Türkiye Motosiklet Federasyonu'na tahsisi için gerekli işlemleri başlattıklarını belirten Başkan Çelik, "Devlet Su İşleri'nin konu hakkında olumlu görüş belirtmesi gerekiyor. Dosyamız şuanda DSİ'de. En geç 3 ay içinde pist yapımına başlayabiliriz diye düşünüyorum" dedi. 
Parkur arazisinin tahsis işlemlerinin bitmesinin ardından Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun hazırladığı projenin uygulanacağını belirten Çelik, "Projenin şuanda Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda bulunduğunu biliyorum. Bu projenin onaylanması için de elimizden gelen desteği göstereceğiz. İnşallah en kısa sürede yarış ve antrenman pistini hazırlarız ve Toprak Razgatlıoğlu ve Kenan Sofuoğlu gibi gençlerimizin dünyada ülkemizi temsil etmesine vesile oluruz" diye konuştu. 

ÇELİK'E TEŞEKKÜR ETTİLER

Tecrübeli motosikletçi Arif Razgatlıoğlu, motosiklet sporlarına gösterdiği ilgiden dolayı Başkan Çelik'e teşekkür etti. Razgatlıoğlu, "Toprak'ın başarısı tüm dünyanın dikkatini çekiyor. Böyle bir sporcunun bölgemizden çıkması ilçemiz ve ülkemiz için çok önemli bir tanıtım fırsatı. Bu tür sporculara destek olmak da yöneticilerimizin asli görevi. Bu konuda gösterdiğiniz özveri ve destekten dolayı size şükranlarımızı sunuyoruz"  dedi. 
Görüşmelerin ardından Başkan Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Kaya ve Alanya Motospor Kulübü mensupları motosiklet başında hatıra fotoğrafı çekti. 

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2016, 17:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83